Sexy_lady kanamadan dolayı 1 ayi gecti kanamam bitmedi bugun azalmis gibi gelmiyor pek kesilcek heralde ama boyle olup yine başlıyor sonra kansız kalcam artık igneden sonra oldu

Blondie bugün doktor bana normal beklediğimiz bişey dedi tüp bebeğe başladığımız için 21 günlük hap verdi bırakıncada gelebilir dedi

Sexy_lady Perşembe gunu gidicektim iste covid oldum karantinaya alındım artik karantinadan sonra😏

Blondie benim kullandığım hap 21 günlük bırakıncada oluyormuş ama sen dene hapı belki bikaç aya alışabilir sormadım onu biz sadece üç hafta kullanacağımız için

Blondie rica ederim benim oğlum sadece mama içtiği için ben yasmin kullanıyorum . Siz crazette den başka hap kullanamazsınız emzirdiğiniz için 🌸

biroglanannesi oğlum 3 gundur memeyi emmiyor hicbir sekilde zaten kuvezde kaldi geldi memeyi bi sevemedi simdi hiç ağzına almiyor

Ruzgarinannesi süte geçmiyor mu acaba bi zararı yok mu benim kızım 1 yaşına girdi cerazette kullanıyorum bi zararı yoksa ben de kullanmak isterim ne kadarlık bebeğiniz

Blondie Daha öncesinde Qlarisita diye bir doğum kontrol hapı kullandım 15 gün dayanabildim sadece reglim bitti fakat her lavaboya girdiğimde kahverengi leke geliyordu peçeteye hiç memnun kalmadım şimdi de Yasmin kullanıyorum 1 hafta falan oldu ne lekelenme var ne de başka bir şey çok memnunum

Blondie ben sağlık ocağından alıyordum. Orada ücretsiz veriliyor. Kiminde kilo yapar kiminde kıllanma yapar. Bildiğim kadarıyla her insanın hormonlarına vücuduna göre değişiyor.

Blondie yok hiç bir yan etki görmedim hafif baş ağrısı dışında ama haplardan olduğuna pek emin değilim