Nazlicyhn Deniz123 düzenli adet döngüsü başladığı Zaman rahim duvarı kalınlaşacaktır demişti doktorum
Blondie Eskobar evet igne vurulmadan oncede kanama vardi ama yoğun geliyordu suanda az ve ara ara geliyor
Eskobar Blondie bugün doktor bana normal beklediğimiz bişey dedi tüp bebeğe başladığımız için 21 günlük hap verdi bırakıncada gelebilir dedi
biroglanannesi Blondie rica ederim benim oğlum sadece mama içtiği için ben yasmin kullanıyorum . Siz crazette den başka hap kullanamazsınız emzirdiğiniz için 🌸
Blondie Sexy_lady kanamadan dolayı 1 ayi gecti kanamam bitmedi bugun azalmis gibi gelmiyor pek kesilcek heralde ama boyle olup yine başlıyor sonra kansız kalcam artık igneden sonra oldu
Blondie Sexy_lady Perşembe gunu gidicektim iste covid oldum karantinaya alındım artik karantinadan sonra😏
Eskobar Blondie benim kullandığım hap 21 günlük bırakıncada oluyormuş ama sen dene hapı belki bikaç aya alışabilir sormadım onu biz sadece üç hafta kullanacağımız için
Blondie biroglanannesi oğlum 3 gundur memeyi emmiyor hicbir sekilde zaten kuvezde kaldi geldi memeyi bi sevemedi simdi hiç ağzına almiyor
biroglanannesi Blondie benim oğlum hiç emmedi 1 hafta anca emdi sonra da sütüm kesildi naptıysam sütüm gelmedi mama içiyor doğduğundan beri. Sağlıklı olsunlar da varsın mama içsinler ☺️ Kaç aylık senin bebiş
Deniz123 Ruzgarinannesi süte geçmiyor mu acaba bi zararı yok mu benim kızım 1 yaşına girdi cerazette kullanıyorum bi zararı yoksa ben de kullanmak isterim ne kadarlık bebeğiniz