Zehramelekk o zaman biraz daha kapalı giyin dedgim gibi çaktırmadan firikikk ver.inan onu daha cok istiyorlar .yeri mi gırgır yapcan tangan görünsün eğilince .önden ayrı dekolte çıksın ama hep iş yaparken gösterecek şeyler giy .o bakınca cek ufff Buda açılıyor fln de 😁😁sinir ol istemeden acıldgına inansın ..masttt nasıl yapıyorsun söylim ..güzel adamı evden yollayınca duşunu al yada vajinanı cok iyi yıka!hijyen cok önemli.yataga uzan elini gezdir vücudunda .bak nereye dokununca daha cok zevk alıyorsun!tanı vücudunu.mesela ben klitoris mast yapmayı daha çok seviyorum.vajinanın üst bölümündeki küçük yerde bi nokta var ,orası benim zevk noktam.bazen kendi kendime yapınca eşimden zevk almadgımda olmuştur 🙈çünkü o bulamıyor o noktayı hemen 😅tumblr die bi uygulama var indir onu .orda cokkk güzel videolar var .ben lezleri izlerken daha cok zevk alıyordum ve vücudumu daha iyi tanıyordum .. üzme kendini .mast yapıp boşanmayı da öğrendin mi adam nie yapmıyor istemiyor die düşünmezsin bile 😍amaaa eminim işe yarar benim dedgim yöntem 😁