• Cinsellik
  • Eşim uyurken bana dokunuyor ? Hatırlamıyor

Sessizlik Uvvvv sanki çıkma teklifi almış gibi heyecanlandım 😂😂😂 neden olmasın hayatım😂

Arres ay bizde bebek olmasına rağmen oluyor ama normal cinsel hayatımız haftada 1 sefer zorla haftada 2 oluyor yani

taricat ben mesela uyanıkken yaşamıyorum işte uykusunda bilinçsizce yapıyor haftada 1 kez cinsellik yaşıyoruz zorla 2 belki oda

Minegedik Benimkide geçen gece uyurken memi açtı baktı elledi geri kapattı korktum bian bende uyuyordum çünkü ssbah söyledim benmi yaptım hatırlamıyom sen rüya görmüşsün g.tn açık kalmış dedi ama yaptı öylr 😅

Pink-pink2 Ay normal zamanda cinsel hayatımız aktif olsa anlayacağım da haftada 1 kez yapınca uykusunda bilinçsiz dokunması da garip geliyor bana

Minegedik Normalki bende yapıyorum bunu 🥲😂sağımdan soluma döneceğim zaman elini alıp göğüslerime falan koyarım sonra ben ona dokunurum o bana dokunur doğal yani bence .

Minegedik E tamam işte uyurken yapıyorsa sende fırsat bu fırsat karşılık ver şipşak olay halvete bağlansın

Akrep uykusunda yapıyor yani parmaklarını içime sokup çıkardığı bile oluyor gözleri kapalı ve bilinçsiz yapıyor hatırlamıyor dokunmak ayrı da bu çok ayrı birşey bence ben karşılık verdiğimde eğer uyanırsa iş sex e giderse uyanıyor

taricat bende dokunuyorum zatne çünkü eşim dokundukça tahrik ıluyorum ama eşim dokunup dokunup geri çekiliyor uykusunda yaptığı gibi uyumaya devam ediyor

Pink-pink2 neden yapıyorlar acaba bilinçaltında sevişmek istemesi olsa bana cinsel olarak haftada 1 den fazla yaklaşırdı diye düşünüyorum ama oda yok bilemedim