• Cinsellik
  • Eşim uyurken bana dokunuyor ? Hatırlamıyor

Kızlar eşim uykusunda bana dokunuyor bildiğiniz elini vajinama getirip dokunuyor elliyor bazen pijama üstünden bazen pijamanın içine sokarak yapıyor benimle öpüşüyor ben karşılık verirsem çoğu zaman sevişmeye dönüyor vermezsem dokunup geri çekiyor elini ve çoğu zaman yaptığı şeyi hatırlamıyor yani sadece dokunup elini geri çektiği zamanları hatırlamıyor daha önce evlenmeden önce erkek kardeşiyle balkonda yatarlardı ve böyle birşeyin başına asla gelmediğini rüyasında bu tarz birşey görmediğini rüyalanmadığını söylüyor eşim bunu neden yapıyordur çok korkutucu gelmeye başladı artık korksam mı normal mi görsem bilemedim

Minegedik biraz internette araştırdım ama net bir sonuç cevap alamadım eşimde nedenini bilmiyor belkide seni arzulayarak ama yorgun olduğumdan cinsellik yapmayıp yattığım içindir diyor ama bazen cinsel birliktelik sonrası uyuduğumuzda da yapıyor

Minegedik evlendigimiz ilk zamanlar gece eşimle uyurken oda buna benzer şeyler yapardı ama ileriye gitmezdi. Uyuyor ve hatırlamıyordu son bir senedirr olmuyor 2 buçuk senelik evliyiz

Sessizlik Uvvvv sanki çıkma teklifi almış gibi heyecanlandım 😂😂😂 neden olmasın hayatım😂

Arres ay bizde bebek olmasına rağmen oluyor ama normal cinsel hayatımız haftada 1 sefer zorla haftada 2 oluyor yani

taricat ben mesela uyanıkken yaşamıyorum işte uykusunda bilinçsizce yapıyor haftada 1 kez cinsellik yaşıyoruz zorla 2 belki oda

Minegedik Benimkide geçen gece uyurken memi açtı baktı elledi geri kapattı korktum bian bende uyuyordum çünkü ssbah söyledim benmi yaptım hatırlamıyom sen rüya görmüşsün g.tn açık kalmış dedi ama yaptı öylr 😅

Pink-pink2 Ay normal zamanda cinsel hayatımız aktif olsa anlayacağım da haftada 1 kez yapınca uykusunda bilinçsiz dokunması da garip geliyor bana

Minegedik Normalki bende yapıyorum bunu 🥲😂sağımdan soluma döneceğim zaman elini alıp göğüslerime falan koyarım sonra ben ona dokunurum o bana dokunur doğal yani bence .

Minegedik E tamam işte uyurken yapıyorsa sende fırsat bu fırsat karşılık ver şipşak olay halvete bağlansın