Minegedik Ay esimde ilk zamanlar öyle dokunuyordu bana. Ve beni çok arzuladigi icin oyle oluyordu iliskiden sonra bile dokunuyordu ama uyuma sesi geliyordu 😂 Kız korkacak birsey yok seni seviyoe ve arzuluyor yorgun oldugu icin uykuya dalıyor ilişkiden sonra da dokunsa farketmez belki fazlasini istiyor. Korkma yani 🤣
Eşim uyurken bana dokunuyor ? Hatırlamıyor
Minegedik aynı şey benim eşimde de var ahahahahahh bazen hatırlıyor az buçuk bazen hatırlamıyor 😂😂😂🌸 ben yorgunluktan olduğunu düşünüyorum yatağa geçerken birlikte olacağız şöyle böyle diye konuşuyoruz bebekten dolayı pertimiz çıkıyor yatağa geçtiğimiz gibi sızıyoruz yattıktan 2-3saat sonra bakıyorum biri beni elliyor dediğin gibi karşılık verince olan oluyor uykum olduğunda itiyorum yatıyor 😂😂 nedense o zaman daha bir keyifli oluyor 😁
Minegedik benim eşimde yapar uykuda, bende ona yapıyormuşum mesela sürtünüyormuşum yada elini alıp göğsüme koyuyormuşum ama hatırlamıyorum eşim söylüyor.
Minegedik ya benim eşimde yapar ama iş ileriye gider kalkar duş falan alırız hatırlar yani ama çoğu zaman şuna denk geldim ben geç yatarım hep o uyur ben telefonla vs oynarım yanında bi bakarım gözü kapalı soymaya falan çalışır ama hatırlıyor tabiki sizinki biraz garip
E birak dokunsun korkucak ne var canim:))
Merakli__geveze25 yatakta ve günlük yaşantınızda %60 kısmında pasif karakter olmayı tercih eden bi adam uyurken nasıl oluyorda 45 dk hatta 1 saatlik bir ilişki yaşıyor. Bence gerçekten senin eşinin bi psikiyatri görmesi şart canım. Bi şekilde ikna etmelisin.
Minegedik bazen benim esimde yapıyor.Arkadan sarılır dayar öper okşar eller hatta ustume bile çıkar ama iliskiye girmez 🤭Sabah sorduğumda gece uyurken boyle böyle yaptın hatırliyormusun diyorum hayal meyal diyor🤷♀️
Ahajahah yorumları okudukça herifi itip düşürdüğüm aklıma geldi 😂
Benim cok hafif uykum var cocuklar hareket etse uyanıyorum birde esim ellese uyansam zaten zor uyuyorum diyip çarparım herhalde 😂
Minegedik hayır cnm kotkma bnm esımde aynı oncden kardesıyle yatabılır bsey yok onda dha snra evlenıp sana alıstgı için snı süreklı arzuladıgı ıcin istemszce uykusunda yapıyor bnmkıde hatrlamıyor hatta ılıskıye grdıgımızı bıle bazen bn hatırlıyorum🤣