elisss Merakli__geveze25 kocan büyük ihtimalle trans birey senin bunun başka açıklaması olamaz. Türkiye şartları malum açık açık yaşayamıyor kimse hayatını dilediğince. Adam evelemiş gevelemiş biraz ucundan ucundan çıtlatmaya çalışmış sen getir başka adam bana farketmez beni sev ama demiş. Gelmişken ….. belki o da ihtiyacını görür gördürür belli mi olur onu da söyler zaman içerirsinde bilinmez. Hoşuna gitti kısmı garip. Sen kocanı sorgula napsak nasıl geleceğimize devam etsek filan diye mutlaka tabi de,kendini de sorgula ben neden hoşlandım bu fikirden ????? Acaba ???? Önce soruları sor cevapları al. Sonra çözmeye yapmaya başla. Geç kalma.
Telvesizkahve Merakli__geveze25 yanlış hatırlamıyorsam buna benzer bişi okumuştum. Foruma yeni giriyodum yok artık demiştim günlerce etkisinden cikamamistim. Bı bayanin esi de buna benzer bişey istemişti sen başkasıyla yapamazsın . Başka biriyle birlikte ol filan demişti kadında otel ayarlamisti yolda gidene kadar foto atmıştı eşine otel fotosu yatak fotosu filan eşi hala inanamamisti net ten bulup atiyosun demişti. Sonra eve döndüğünde eşini evde bulmuştu adam megersem onu sınıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hatırlayan çıkacaktır mutlaka geçmişe baktım da bulamadım yorum yapmadığım için. Demem o ki senin ki de seni deniyor olabilir. Yani biraz masum bakmak istiyorum. Neresinden tutarsan elinde kalıyor da. Ne günlere kaldık Allah’ım sen ıslah ett🤲😔😔
Yasak_elma Telvesizkahve Bende biliyorum o postu cok net hatırlıyorum.Bazen bazı adamlar kendileri araniyo
Polyannacilik Merakli__geveze25 ksuura bakma kocanin pezevenkligiyle ugrasman gerekirken hoşuna giden tarafı belli ettmissin sizin gibiler lanetlensin ben başka birşey demiyorum , bazı şeyler bu kadarda rahat anlatılmaz ar damariniz çatlamış sizin
Manuka10en Yokdahanelerrr ilişki sonrası çay demlenmesi hoşuna gitti sanırım😂😂bende buraya takıldım çay demleyim size demiş kocası😂😂
Lagosiyawo Merakli__geveze25 bu hoşunuza mı gitti ? Böyle bişeyi eşimin düşünme fikri bile benim onunla boşanmam için yeterli bi sebep benimde bi onurum kalitem ve kendime saygım var ki her kadında olmalı böyle bişey söyledi ve hoşunuza gitti ise sizdede meyil var o zaman ..
Hayat_ Merakli__geveze25 bu kesinlikle bir hastalik ve tedavi olmasi gerekiyor bence. Tamam baskın eşten hoslanan vardir ama istedigin erkekle.beraber ol ben size hizmet edeyim vs bunlar hiç normal seyler degil. Esinizin saglikli düşünmediği düşünüyorum
Okyanusunkalbi Merakli__geveze25 umarım bu mükemmel evliliğinizde bir de çocuk yapmamışsınızdır. Karısı için bu sapkın hayalleri düşünen ve kocasının bu ütopik hayalini hem hoşuma gitti hemde özgür olucam mantığıyla sevinen bir anne babanın çocuğunu nasıl izole büyüteceği aşikar Allah akıl fikir versin nasıl bir devire denk geldik burada okuduklarımdan sonra insanlardan daha da şüphe duymaya başladım çünkü hepsi aramızda yaşıyor
Yasak_elma Okyanusunkalbi Allah böylelerinin üremesi engellesin.Zira etrafımızda o.ç. p.ç dolacak.Allahım evlatlarımızı böyle zihniyetli insanlardan saklasın.Bu devirde çocuk büyütmek cok zor.Kendimi, eşimi gectim sadece ve sadece evlatlarımı düsünüyorum 😥Allahtan korkmayandan kuldan utanmayandan uzak etsin evlatlarımı Rabbim🤲
Telvesizkahve Yasak_elma aynen akillarinca fantazi uretiyor kıt beyinliler. Fantazi anlayışları çok farklı. Rabbim hidayet versin. İmanı zayıf olandan herşey beklenir.
zarifhanim Merakli__geveze25 Eşinizin mazoşizme meyli mi var acaba? Sadece fantazi bazında değil günlük yaşantınız da aşağılamanızı emretmenizi sert konuşmanızı istiyor. Hangi erkek kendisiyle böyle konuşulmasını ister ki. Bence bir uzmana gidip ne yapılması gerektiğini nasıl düzeleceğini görüşüp, hemen harekete geçmelisiniz. Çünkü bekledikçe düzelmeyip, bastırılmış duygularını gerçeğe dönüştürmeyi hayal ederek aksine daha acınası bir hale gelecek..
Okyanusunkalbi Yasak_elma Aminnn.. inşallah trol hesaptır yada kafa bulmak için yazmıştır çünkü öteki türlüsü gerçekten insan işi değil hergün acaba daha ne kadar şaşırabilirim diye düşünürken her seferinde daha çok şok oluyorum cennet ve cehennemi öteki tarafta aramamak lazım bilhassa bu dünyada yaşıyoruz baksana
Telvesizkahve Yasak_elma aynen . İnşallah kurgudur abla bizimle egleniyodur . Böyle şeylerin gerçek olduğu düşüncesi bile tüyleri mi diken diken etti. Nereye gidiyoruz. Böyle bi zamanda çocuk yetiştiriyoruz bide Allah im sen koru ..🤲
ketenprenses Keşke benim eşimde öyle olsa emir kilitle falan konuşsam onunla,bunu yap şunu yap,istediğim gibi alışveriş yapsam ☺️☺️☺️ama yatak odasına gelince fantazisinin içine b.k koyayım çok iğrenç bişey yaaa
HurremSultan Merakli__geveze25 ben bu postun gerçek olduğunu düşünmüyorum düşünmek istemiyorum eğer gerçek ise Allah kocana akil fikir ihsan eylesin söylenecek o kadar çok şey varki en iyisi susmak çek git o evden bu adam gavat
2bebelianakurt Merakli__geveze25 yatağa sıra gelince istediğin bı erkekle ilişki yaşayabilirsin beni hep sevmek kaydıyla size hizmet edeyim odanızı hazırlayayim çayınızı koyayım Çüş diyip Bi tokat atamadın mı?