Lavinia_ Belmirmir 2 yaş 1 aylık canım yanlız birakmadım dışarı çıkıcağım zaman ananesine birakırım hep de orda oynar doğduğu zaman dan beri böyledir alışdı artık ama son zamanlar da orda bile durmuyor bu durum da garibime gidiyor 😥
Deleted19 Lavinia_ Benim kızım da 2 yaş 3 aylık aynen bu şekilde .Özelikle bi ev gezmesine gittiğimizde sıkılıp bana sarıyor sürekli kucağımda ,evde bi çöp atmaya çıkıyorum babasına bırakıyorum bas bas bağırıyor önce böyle değildi odadan odaya peşimde 🤦🏻♀️
Lavinia_ Deleted19 benim ki de öyle önceden başkasının yanın da oyun oynardı beni aramazdı bile şimdi anne aşığı olmuş hepte ağlıyor kuçak istiyor ancaq kuçağa alındığı zaman susuyor 😥
Belmirmir ZRaporu ayy benim de 1 hafta kaldı 30 olmama bi ben kafaya takıyorum sanıyordum, yorumları okudukça azda olsa teselli oldu bana 🙃
ZRaporu Belmirmir benim daha aylar var ama sendromum başladı 😅 takma kafana boşver hissettiğin yaşa odaklan 🌟
Limonlupopkek Lavinia_ 1.5 yasinda kizim genelde ewde fazla kaldigi zamanlarda cok mizmizlaniyor herseye agliyor. Acik hava iyi geliyor boyle durumlarfa😌
Lavinia_ Limonlupopkek hava soğuk olmadığı zamanlar da hep çıkarıyorum ama bu zamanlar da da hava hep yağmurlu 🙄🤦🏻♀️
bitterdelisi24 Lavinia_ aynı durumdayım çiçek gibi uslu kızım sımdı duvara tırmanıyo :) huy degıstırıyorlar , zamanla oturacak davranışları .. mumkun oldukça huyuna git duzelır 🥰
Guliyare Lavinia_ benim kızımda o şekildi asla tuvalette bile bırakmazdı kucak beni isterdi düşündüm ben hep onu oyalama yatırma şeyine düştüm TV televizyon açtım telefon verdim olmadı iyice sarıldım öptüm güzel güzel konuştum bir buçuk yaşında ama anladı konuşunca onunla vakit geçirdim hatta kafası boynumda uyuttum huzurlu artık ağlayarak uyanmiyor anne diye beni çağırıyor oldu ama nazarda olabilir
Lavinia_ Guliyare bende hep konuşurum oyun oynarız birlikte ama işte bu bir kaç gündür böyle 🙄 dediğin gibi asla tuvalete dahi gidemiyorum