Eşime soğuk davranmak istiyorum beceremiyorum
3 yıldır Almanya dayım böyle pis bir ülke görmedim, cazip kılan yanı çalıştığını alabiliyor olman, onun dışında pislikte bunlarda, ırkçılıkta bunlarda, aklınıza gelecek her kötülük bunlarda. Öyle hak var hukuk var diye bir şey de yok soyadın Türk ise orda zaten sonuncu plandasın. Bir Rus, bir Polan ya da bir Hintli burda bizden önce ki onların nasıl pis insanlar oldukları da ortada zaten. Almanya’yı bu kadar övmenin anlamı yok
Ooyoo ben de küs kalamıyorum kalınmıyor ya . Küsüyorum sonra gidip sarılıyorum. Ama bence kocan da bulmuş bunamasın😂
Gutmamy Ben hepimiz sahteyiz demedim ama açılan tonlarca fake hesap ve trol post var. Diğer söylediklerin içinde adalet bakanlığı sorgulanmalı vadantaş değil.
Ooyoo aaa ayni bensin sende bende ayniyim yaaa yapamiyorum hele bi parfum sksin hemen eriyip bitiyorum 😁😁
- Düzenlendi
Akrep aslında Avrupa’da yok bilmem ne deniliyor ama , kesinlikle her yerde var ama basına çok duyurulmuyor . Kötülük her heryerden var . Birde Almanlar da bu genişlik yok da ne demek, zaten onlar için yasak yok ki istediklerini yapıyorlar . Birde Türk düşmanlıgı kesinlikle var , yüzümüze karşı olmasa bile sosyal medyadan okuyoruz .Bizim Türklerin sıcaklığı, cana yakınlığı ,misafir perverligi, dünyanın hiç bir yerinde yok ❤️Güzel yurdum Türkiye 🇹🇷
Ooyoo ya ben temas bağımlısı bir deliyim 😂😂 devamlı sevesim geliyor adamı elim devamlı yüzünde yanağında kıçında başında o da hiç sevmez ona dokulunmasını ama yine de yapıyorum elimde değil dediğin gibi sevgi kelebeği gibiyim çok seviyorum 😂 gece yatarken ona bulaşmayayım diye saçımla sırtımla falan oynar 5dk sonra mefta oluyorum direkt yatıyorum 😂 ama küsken huyumu bilir nasıl oluyor bilmiyorum ama o süreçte uzaklaşıyorum tamamen hatalı isem ben giderim konuşurum tabi karşı taraf hatalı ise asla konuşmam gülme falan hak getire yani yok dünyanın en çekilmez insanı olabilirim 🤷🏻♀️😂
Gutmamy bence siz asıl Almanya nasıl bunu idrak edemiyorsunuz yazık hala hak hukukları var diye bahsediyorsunuz. Ayrıca burda yaşamam çok dokundu heralde ama şöyle söyleyim eşim çok iyi bir konumda ve kendi evimiz de yaşıyoruz tek bir kuruşları ( yani o Almanya’yı övenler gibi sosyal devlettin parası ) kursagımızdan geçmiyor, çalışıyoruz ve istediğimiz her ülkede bu doğrultuda kalabiliriz bu sizi çok rahatsız etmesin, ha yine mi rahatsız etti sizi ben yaza temelli dönüş yapıyorum zaten Almanya siz ve sizin gibilere kalsın bence, şahtı şahbaz olur.
Ooyoo bende aynıyım ama eşimin hoşuna gider. Karşılıkta verir 😌
Gutmamy Bence Türkçen gayet iyi diğer yorumlarından yola çıkarak söylüyorum.Ayrıca kötü her yerde kötüdür bunu şehiri ülkesi dini ırkı yok .Yurtdışın da da oluyor kötü olaylar görüyoruz sadece Türkiye gibi yansıtmayalım lütfen
Deleted19 Bence Türkçen gayet iyi
Yaza bilmek değil. Anlata bilmek. Bu konuda artık bişey yazmak istiyorum çünkü o kadar boş ve yanlış yerlere çekildi ki insanlar tarafından. Burda herkes yorum yapma hakkına sahip ben fikrimi yazdım bayana konu nerelere geldi bı vatan halini olmadığım kaldı. Ve ne acı ki buari yazan hem cinslerim.
arman çok klasik bir soru ya , öyleyse neden Avrupa’da yaşıyorsun ?. Burada bazen yazıyor arkadaşlar .örneğin, ben İzmirliyim işte Kars’a gelin geldim , alışmakta zorlanıyorum denildiğinde ,biz diyor muyuz öyleyse niye o şehire gittin diye . Hepimizin kaderimizi yaşıyoruz işte. 🤦♀️
- Düzenlendi
arman Saygısız. Belli Türkiyeden gelmişin Almanya ya görgüsüz yobaz. Sen seneye dönüş yapma Türkiye ye Almanya kal biraz adap öğren. Çok zor olcak senin için ama bence Biraz dene belki işe yarar. Biraz olsun görgü insalik öğrenirsin. Sorunlusunuz siz cidden aldınız lafı nerelere getirdiniz. Hiç umrum değil istediğinizi anlayın. Ben ne dediğimi de ne anlatmak istediğimi de çok iyi biliyorum. Gerisi beni ilgilendirmez. Daha fazla muhatap olma benle cidden çok sinirleniyorum. Saçma salak konular insanlar bı garip tarzınız bu demek ki.
Gutmamy Saygısız. Belli Türkiyeden gelmişin Almanya ya görgüsüz yobaz. Sen seneye dönüş yapma Türkiye ye Almanya kal biraz adap öğren.
Edebi, adabı Almanlardan öğrenecek değiliz. Ayrıca vatanseverim diye yırtındın, belli oldu nasıl bir vatansever olduğun. Bir daha Ülkemi karartacak yorumlar yaparsan daha katı cevaplar alırsın..