Kzlar polikistık over yumurtaların yavas calışması demek mi doktor bna sadece yumurtaların yavas calışıyor dedı yani bu polikistık over mi oluyor? Aynı seymı

Yorumcuanneniz, başlığı Pcos - Yumurtlama ile ilgili olarak değiştirdi.

Cansu37 pco ayri canim aksine yumurta cok hizli buyuyup kist olusturuyo ama yumurtlama olusmuyo yada cok uzun surede olusuyo.

Cansu37 yok canim yumurta tembelligi var onun icin adetin 3.gunu detayli bir kan vermen gerekir hormonlarla alakali cunku. Kadin dogum uzmaniyla gorusursen daba net bilgi verir muhtemelen bu gittigin doktor pek aciklama yapmamis iyi bir doktora gidersen halledilmeyecek birsey degil🙏

Poinella valla kastamonudayım ben burda zaten iyi doktorlar yok pek anlamıyolar nasıl okudularsa nsıl doktor oldularsa artık hemn istanbul ankaraya sevk edıyola

Cansu37 islerine gelmiyodur yani ankaraya istanbula sevk edecekseniz niye kastamonuya hastane actilar niye ordasiniz tuhaflar valla

Poinella oyle valla bı arkadasm var ona bi teshıs koydular Ankara ya gttıler oyle bısey yok dendi anlamıyolar

Cansu37 canım yumurtalıkların yavaş çalışma pcos belirtisi zaten bende de aynı durum var. Dr. Banu çiftçinin bu konu da 1 saate yakın anlatımı var detaylı bir şekilde. Kist tamamen ayrı birşey o videoyu izlerken anlarsın ne demek istediğimi. Bu şekilde kulaktan dolma bilgelerle olmaz

Cansu37 macun içinde bir cok bitkiler var benim tembeldi onu yiyince yumurtalarım iyi oldu suan 16 haftalık gebeyim

Seraymesut35 ya bana da burdan bi baskası tavsiye etti. Aldim bnde 2 gundur kullaniyorum. Postta actim hatta adetim 5 6 gün sürerdi. Bugün 3. Günum adetim kesildi bitti. C life kullandım diye mi oldu o mu kesti acaba ya

Mavisim20 alakası yok ben kullanmadan 6 gün sürüyordu kullanınca da 6 gğn sürüyordu aşka bir sebeb vardır yada vücudun alışıyordur ondır macuna alakası yok yani

Seraymesut35 doktorumada sorucam gidince. Sayfayada mesaj attim bu ay kullanmayı bırakın kullanmayın dediler. Bida ki aya gebelik olmazsa adetin 3. Gününden snra baslayın dediler. Kararsiz kaldm bnde kullanmaya dewam mı edeyim birakayımmi diye