Ariel sabah yapicam canm esim unutmus yine almayi

Melsa benm adetime 8 gun vardi test yaptim ikisi pozitif biri negatifti gittim kan verdim 1.20 dedim heralde stresten test bozuktur falan dedim adetim suan 5gun oldu gelmeyeli sabah test yapicam pazartesi de kadin doğum doktoruna gidicem ama adetime 8 gun kala niye cikmadi 1.20 çıkmış pek de anlamiyoeum boyle şeyleri

Benpempe bende anlamıyorum canım ama adetinin gecikmesini beklemedin mi?

Melsa korkudan bekleyemedim😂 sonra baktm degilim heralde dedm adetim gelmedi 5 gundur heralde stresten mi kk diyorjm yada hamilemiyim artk yarin doktora gidince belli olcak

Benpempe inşallah hayırlısı olur canım benimde 6 gün kaldı regile iple cekiyorum 🤣♥️

Aysegul_42 canım gebelik belirtileri aynı regl belirtisi gibidir hiç ayrım yapamazsın o kadar benzerler tek ayrım regl gününün geçmesidir belki kişiden kişiye değişiyordur ama ben 3 gebeligimdede karnımda gaz sancısı olurdu sancıdan duramazdım reglde sadece şişkinlik olur o sancı olduğunda ve sağ ayak kalçadan itibaren tutulurdu öyle anlardım hamile olduğumu

Boncukkk merhaba benim bugun adet günum ama olmadim. Sari akintim geldi bide sabah 1bucuk saat boyunca gaz sancısı tutu cok kötüydü

Aliye22 bişey söylemek için erken bi kaç gün daha bekleyin olabilir de olmayabilirde rabbim gönlünüze göre versin

5 gün sonra

Nazlicyhn hayır adet günümü beklemiştim tam günümde de adet oldum