• Muhabbet
  • 🍀🤍Hayata tutunma sebebiniz desem🤍🍀

🌹Benim hayata tutunma sebeplerim

🌹Sadece oğullarım ve eşim 👨‍👩‍👦‍👦
🌹Varım yoğum herşeyim onlar❤️

🌹Onlarsız bir hayat düşünmek, aklımın ucundan dahi geçirmek beni korkutuyor

🌹Rabbim herkesin evladına uzun saglıklı ömür nasip etsin 🦋
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Eşime de güç kuvvet versin geçim darlığı düşünmek zorunda kalmasın 😔

2bebelianakurt çoğu kişi burada hiç şüphesiz evlatlarını söyleyecektir. Ama önce kendimiz için hayata tutunmalıyız. Başkası için hayata tutunursan kaybında da çok sarsılırsın. O yüzden sağlıklı bir psikoloji için kendimize değer vermeliyiz önce. Unutmayın kendini seven kendiyle barışık insan etrafındakilerle de mutlu olmayı başarır.

ZRaporu zaten kendine bunu yapmayan bir insan pek iyi bir anne olamaz psikolojik olarak her zaman öncelik tabi ki kendimiz ben böyle yasadıgım için onu düşünmeden direk es gecip konuya girmiştim birde evladı olmayan bekar insanlarda kullanıyor o yüzden merak ettim sizlerin düşüncelerini de 🤍

Akrep bu tartışmayı sabitledi.

2bebelianakurt annelikte dozunda fedakarlığı sağlayabilirsek aslında daha iyi olacak. Genlerimize “saçlarımı süpürge ederim” düşüncesi işlediği için kendimizden önce evlatlarımızı düşünüyoruz belki de. Bu arada postunu eleştirmek için yazmadım yanlış anlama. Düşüncelerim bu yönde. Hepimizin hayata geliş amacı olduğuna inanıyorum. Bizler hayallerimizi gerçekleştiremeyince çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek için yırtıyoruz kendimizi. Kendi hayallerimizi elimizin tersiyle itiyoruz. Dediğim gibi eleştirmek için değil kendi görüşümü açıklamak için yazdım. Belki bir kaç kişinin düşüncesinin değişmesine sebep olurum kim bilir.

ZRaporu bu devirde bu ekonomik sıkıntı da ben Malesef kendi hayallerim den önce evlatlarım hayallerini gerçekleştirmek için cabalarım

2bebelianakurt 🖤🖤Eşim🖤🖤 ve 🤍😍🥰evladim can parçam kızım🥰😍🤍 onlar olmadan bu hayatın ne tadı ne tuzu var🌸🤲 e tabi birde minik kızım Luna’m🌸🌸💗