Yenibirisii rabbim uzun ömür versin paşaya
🍀🤍Hayata tutunma sebebiniz desem🤍🍀
2bebelianakurt şu şu diyerek kısıtlamak istemiyorum kendimi. Kısaca hayallerim ve bunları gerçekleştirebileceğime olan inancım ✨💖💐🎈🎀🧸👨👩👧
Akrep yaaa cok güzel bir cevap 🌹🌹
2bebelianakurt annelikte dozunda fedakarlığı sağlayabilirsek aslında daha iyi olacak. Genlerimize “saçlarımı süpürge ederim” düşüncesi işlediği için kendimizden önce evlatlarımızı düşünüyoruz belki de. Bu arada postunu eleştirmek için yazmadım yanlış anlama. Düşüncelerim bu yönde. Hepimizin hayata geliş amacı olduğuna inanıyorum. Bizler hayallerimizi gerçekleştiremeyince çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek için yırtıyoruz kendimizi. Kendi hayallerimizi elimizin tersiyle itiyoruz. Dediğim gibi eleştirmek için değil kendi görüşümü açıklamak için yazdım. Belki bir kaç kişinin düşüncesinin değişmesine sebep olurum kim bilir.
2bebelianakurt başta ailem , kiizm ve eşim benim modunu ve hayata olan umutlarımı hep yeserten kişiler iyiki varlar 🥳🍀🍀
2bebelianakurt inancım ve imanım…
2bebelianakurt kendim, eşim, oğluşum ❤️❤️❤️
2bebelianakurt sadece oğlum ♥️
ZRaporu bu devirde bu ekonomik sıkıntı da ben Malesef kendi hayallerim den önce evlatlarım hayallerini gerçekleştirmek için cabalarım
Polyannacilik Allah onlara uzun saglıklı ömür nasip etsin
2bebelianakurt 🖤🖤Eşim🖤🖤 ve 🤍😍🥰evladim can parçam kızım🥰😍🤍 onlar olmadan bu hayatın ne tadı ne tuzu var🌸🤲 e tabi birde minik kızım Luna’m🌸🌸💗
2bebelianakurt ailem ailem ailem ailem ve doğacak olan oğlum ve hayatta olmayan babam
HurremSultan luna kedi mi
2bebelianakurt hepimizinkine inşallah 🌼
2bebelianakurt oğlum eşim annem babam ❤️