cok net bir daha gorusmezdim yada senin ne derdin var diye sorardim

Kirilirdim tabi 😞trip atardım konusmazdin onunla….

Edaa_g bana çalışacağım deyip sürekli görüştüklerini bana neden böyle bir şey denildiğini sorardım ama sorduktan sonrada ben bir daha görüşmezdim, açıkca beni istemiyorlar demekki haber dahi vermiyorlar diye düşünürdüm

Edaa_g aynısı başıma geldi desem 😑 bizde 4 kişilik gruptuk, üni son sınıfta bi arkadaş whatsap gruptan az görüselim kpss calişalim diye msj atmişti, hepimiz tamam dedik. Sonra sosyal medya da ben bu 3 kişinin buluştuklarini görünce sordum ,hani buluşmayacaktik diye. Sen yeni evlisin, gelmezsin diye çağırmadik dedi, cok kırılmıştım bende, ama diger kız arkadaşimiz da evliydi ve cocugu vardi, onu neden cagirmişlar ! Bende bundan sonra hic çağırmayın beni dedim, gruptan da ciktim. Hic konuşmuyorum artik. Birde nikah şahidim olmuştu o kişi 😏

Edaa_g nedenini dahi sormadan hayatımdan çıkarırdım yakın değilmişiz demekki derdim

Edaa_g Kafasını çalışacağım dediği kitabın arasına koyar mutlu kıvılcımlar çıkartırdım 😂😂tabi bu işin şakası kesinlikle siler atarım şurada post açacak kadar bile ciddiye almazdım ,kendine dert bile etme böyle insanları hayatından çıkar ki kendini ödüllendir😊

Edaa_g ikisini de siler onların nefret ettiği biri varsa gider onunla kanka olurdum😬😬

Edaa_g eğer gerçekten çok samimiuseniz bence ilk önce , bı konuşmayı deneyin mantıklı birşey diyemezlerse durum çokta açık aslında demekki seninle görüşmek istemiyorlar

Sedaa ayyy benmde nikah şahidim yapmıştı bana gtluk

Benpempe hic sorma ya, böyle yapacagini bilsem hic şahitim ol dermiydim 😑 sahte sevgiymiş demek ki ,aman onu düşünüpte moralimi bozamam 😅 4 sene geçti aradan hala bekar bu arada, ahımı aldı galiba 😂