Kızlar evde şu kendi doğal yöntemleriyle gebelik testi yapılıyordu birşeylere birşey dökülüyordu nasıl olduğunu bilen var mı
Evde gebelik testi
Gecemavisi-1 Kız ben bi tanesini biliyorum bak
Gecemavisi-1 bi bardağa işiyorsun sonra üzerine karbonat döküyorsun bira gibi foşurdarsa hamilesin sanırsam😂 çok araştırmıştım ama denemedim hiç 😂
Gecemavisi-1 deneme bile hiçbişey olmuyor
Capkinkedi hah buydu ama o çamaşır suyu falan değilmiydi ya 😂😂
Eskobar yaa gidip test alacak vaktim yok evden çıkamıyorum eşim de yok bu hafta 🥺
Gecemavisi-1 ben onlarla kafayı yiycektim hiç bi halta yaramıyo pozitif olarak çıkıyo
Gecemavisi-1 elini bi güzel yıka ama temiz olsun vajinana sok dar ve ilerde yumurta gibi bir şey varsa hamile değilsin yoksa bi ışık var ama buda kesin değil ama en iysi
Gecemavisi-1 kız o da var ama onu bilmiyorum 😂
Eskobar aynen. Ya hiç olmuyor bisy o daha sinir bozucu
Eskobar o nasıl oluyor ya ,🤔
Geçen klozete domestos dökmüştüm temizleyemedim oğlan durmayınca eşim de lavaboya girmiş aşkıııımmm koşşşş ben hamileyim diyor 😅😅😅
Barlas10 😂😂😂 ay ozaman doğruluğu yok desenize 😂
Eskobar anam ben anlamam ki ne yumurtası 😂 neyse testi bekleyim ozaman acelemiz yok 😀
Aysegul_42 anlattığım gibi oluyo
Gecemavisi-1 kız parmağına değen sert biley işte
Eskobar onu yapamadım ben anlamadım daha doğrusu 😂 test almaya gittim zar zor da yaptım değilmişim 😀
Gecemavisi-1 o günlerden bende çok geçtim yahu ne illet bişey çocuk yapmak ne kadar zormuş