İnşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir mutlu haberleri alırsınız. Bende istiyorum hamile kalmak ama olmuyor kaç senedir.

Marbled çok doğrusun ama elde değil, kulagım agrısa acaba hamilelik belirtisimi diye düşünür duruma geldim. Aklımı başka bişeye veremiyorum.

Deleted_1 benimde umudum yok bu ay yumurtlamadan beri akıntım var bende bunu enfeksiyon be böbrek taşına bağladım gebelik beklentim yok isteğim var rabbim gönlümüze göre nasip etsin hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde

Svg Beklemek ne kadar sıkıntılı bir süreç inan çok iyi biliyorum. 2 kaybım var. Kayıplardan sonra depresyon atlattım üstelik. Yaşım da küçük değil ama bazı şeylerin nasiple olduğunu çok iyi anladım. O yüzden oluruna bıraktım.

Kbr18 4 sene canim ama ilk denememiz oldu bu ay korunmasiz

Marbled benimde bir yıl geçti kayıbımın üzerinden korkumu bu ay yenebildim o yüzden tedirginim 😔

Kızlar merhaba bende 1 bafta surekli kasık agrisi cektim adetimde 3 gun gecti ama daha kan vermeye cesaret edemedim adet ağrisi belirtilerimde cok Rabbim isteyen herkese en kisa surede nasip etsin insaallah🤲

Senem-34

Melsa

Svg Bir de benim iki bebeğim de ilk denemede oldu ama ikisi de dış gebelikle sonuçlandı. Birinin kalp atışı varken alındı, diğeri düşük yaptırıldı. Yani bana kalsa hemen hamile kalmayı değil de sağlıklı gebeliği tercih ederdim. O yüzden sağlıklı hayırlı gebelikler dileyelim.

Senem-34 amin inşallah benim yarın doktor randevum var inşallah bir şey çıkmaz rabbim hakeden herkese anne olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌺

Senem-34 aslinda erken gebelik testi yapmistim bir hafta once ama cikmadi en az 7 gun gecmesini bekleyin diyorlar insallah rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin hepimize 🤲

Lila_76 amin erken gebelik testi 7 gün önce de gösteriyor hayırlısı olsun inşallah

Melsa canım 4 sene hiç mi istemediniz çocuk özel değilse yani uzun bi süre çünkü bide 1 aydık kurunmasiz denedik dedin ya kaç kere denediniz 1 ayda canm sormasi ayıp