Kızlar ben bir kaç defa hamilelik hakta yazmıştım buraya son adetim 13olucaktı 9gün gecikti bu arada test yaptım ablama atdım çok silik dedi kocam hiçbirşey yok orda dedi 22si adet oldum ve 26sı bitdi vee tamam hamile diyilmişim dedim ama 29u bende kadında akıntı oluyo ya o kahve renk oldu ara ara 2,3gün oldu ama şimdi yok bu arada kokulara aşırı hassas oldum artık araba beni tutuyo midem bulanıyo başım fırlamıyor parfümümü bile ablama verdim annem test yap dedi zaten regl oldum dedim öylede kalınıyo dedi bende hatrına yaptım ve yine silik ama baya görünüyo eşim evet görünüyo net dedi bu ne yaaa bıktım 🤦🏻♀️
Kızlar yardım edin lütfennn 🤦🏻♀️
- Düzenlendi
DuyguSimral22 Kan tahlili yaptırman daha iyi olur.
DuyguSimral22 silikte olsa gebelik var demek, benimkide silikti. Tabi en sağlıklısı kanda beta bakılması
@“Ggizlibiriii” bu zamana kadar tam çıkmazmıydı silik çizgi kırmızı olurdu çünki artık baya zaman geçti 22si regl oldum ben şimdi ayın 8i neden silik ki
@“Marbled” dogru
DuyguSimral22 geç döllenme olmuştur bence hamilesin
DuyguSimral22 Bende silik çizgiyle gebe olduğumu öğrendim. Geç döllenme oldu bir de bende. En temizi yarın gidip kan vermen 😘 hakkında hayırlısı olsun 🌸
DuyguSimral22 hayırlı olsun hamilesin bendede çok çok silik çıkmıştı dikkatli bakmayınca görünmüyordu bile
DuyguSimral22 en iyiysi yarın git kan testi ver iyi dayanıyosun ben olsam vermiştim bile kanaman belki yerleşme kanaması belkide normal adettir bazen oluyormuş öyle ve adet sayılıyormuş
@“Eskobar” ya ben dış gebelikden korkuyorum çünki ben 13olmasamda 23ü oldum 6gün adet 29dan öyle kahve akıntı oldu böyle hamilelikmi olur hastalık olur diye korkuyorum annem adet olarak hamilesin belki diyo 100de bir insanda oluyo oyle oda menimi buldu?)
@“Pubg” kuzum adetim gecikince aynen dikkatlı bakıyordum vardı eşim hiçbirşey yok diyodu ama adet oldum 9gün kecikme ile şimdi çok hassasım kokulara diye annem birde yap dedi yaptım eşim bakar bakmaz gördü silik çizgiyi ama geçen ayın 13olmalıydım şimdi ayın 9u bu kadar zamanda net çıkmalı diyildimi sizce 🤔
@“serenity” çok sağol canım ama umutlanmak istemiyorum çünki adet oldum ya ben 7gün oluyorum genelde ama 5,6gün oldum oda 3günü normal geldi sonra çok az bu neden sizce hamile kalsam böylemi olurdu acaba dışgebelikmi diye korkuyrum
@“Minigim_2105” adet olursak bütün mikroblar temizleniyo diyorlar ya içi temizliyor hamileysem niye adet oldum ki bu gece resmen yatak karışık dönüyordum sanki başım çok fırlanıyor birde kalbim aniden çok çarpıyor başım dönünce midem zaten bulanıyoda ama kusamıyorum parfumumu bile ablama verdim
DuyguSimral22 bende bebegimde silik cıkmıstı hatta kahvrengi akıntı olmustum bi tanıdıgımıza sordum hamilesin dedi bende ilk gebe kaldıgımda o akıntı gelmisti dedi olma ihtimalin yüksek lütfen en kısa zamanda git kan testi ver
DuyguSimral22 yerleşme kanamasıdır. Bir gün leke şeklinde gelip diğer gün kahverengi olduysa wger kanaman durmuş içerideki kan kalıntıları akiyordur demişti doktorum bana. Test yap ne kaybedersin ki🥰
@“Minigim_2105” yine yaptım zaten dün yine silik çıktı ama qayet belirtili eşim bakar bakmaz evet görünüyo dedi şimdi baktım karnımda hafif bir agrı oluyo şimdide tarif edemiyorum baktım kadında şeffaf akıntı oluyo ya o açık kahve reng geliyo buda mı ondan korkmaya başladım resmen az önce gördüm bu kadar çokmu oluyo lekelenme bence hamilelik elameti deyil
DuyguSimral22 kan verin kimyasal gebelikte olabilir
@"Sukran"tamam 😘
DuyguSimral22 e artık bir doktora git istersen 😃😅🤭🤭
@“Minigim_2105”😃😃