Sevgiii bizde 9 aydır istiyoruz daha olmadı nasip hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻

Sevgiii 3ay flndı galiba 4sene korunduk 3ay denedik sonra oldu 👍🏻 Rabbim inş size de nasip eder 6ay ila 1sene korunmasız deneyin olmazsa gelin diyor doktorlar öyle biliyorum canım ama stres haline getirme düşünme odaklanma çocuk olacak diye ben öyle yaptım ilk ay sonra vazgeçtim derken hamile kaldım darısı tüm isteyenlere 🙏

Sevgiii gün aşırı birlikte oluyorduk birde hemen kalkmıyordum yataktan bacaklarımı baza başlığına dikiyordum dene istersen canım Rabbim gönlüne göre versin

Sevgiii canım ben doğum kontrol hapı kullanıyordum evlendiğimden beri çocuk düşünmeye başlayınca bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım

Evliliğinizi doya doya yaşayın kafanıza takmayın bende takardım şükür Rabbim nasip etti şimdi diyorum olacak olan zaten oluyor neden kendimi strese sokmuşum ☺️

Sevgiii canim. bir seneye kadar normal diye biliyorum bende 6-7 aya yakın kalamadim fakat pozisyonlar ve ilişkiden sonra yatakta kalma süreside bazen etkiliyor hamile kalma süresini,böyle olmadığını iddia edenler var fakat onlara bakma, eğer yataktan erken kalkiyorsan duş vs alıyorsan alma mümkünse sabahı bekle yataktan kalkmak için ve ilişkiden hemen sonra ayaklarını karnına çekerek uyursan etkisini görebilirsin umarım ben o şekilde hamile kaldım rabim isteyen kim olursa kucağını boş bırakmasın insaAllah ,🐣🙏

Sevgiii 2 yıla yakın bir zaman bekledik olmadı sonra hiç beklemediğimiz bir anda oldu yani daha erken en az 1 yıl normal olmaması

Sevgiii bn de 3. Ayda kalmistim ama 3 ay boyunca cok kez dr a gittim hep dr lar 1 yil deneneden sonra olmazsa arastirilmali demisti. Sende bir sorun yok demisti. Endiselenmeyi biraktigin an olacaktir stres cok etkiliyor.

Sevgiii en başta kendine baktırdığında ona da baktirmaliydin bence canımsın. Belki bir sorun var veya yok bunu bilerek yola devam ederdiniz. Yanlış anlama bende 4. Ayda test yaptırdım hem kendime hem eşime ama eşimde ufak bir problem çıkmıştı mesela. Rabbime çok şükür o ay gebe kaldım.