118′e kapatmış numarasını …

Ayysssn Bir kız arkadaşım vardı kavga etmiştik onun dışında suphelendigim birisi yok… Bir de 17 yasindayken , tecavüze uğramıştım … O kişiler var düşmanımız başka da kimse yok … Çok korkuyorum kendimi geçtim çocuğum için çok korkuyorum

taricat Yaaa yavrum benim 😔😔 Şimdi gitme imkanın var mı karakola peki hiç durma bence. Bide eşine söyle ya sakinleştirmeye çalısarak. Sonradan öğrenirse daha da kötü olur

Ayysssn eşime söyledim 🥺Allah’tan çok tepki göstermedi . Yarın karakola gidicem insaAllah çıkar kimse ortaya 🥺

taricat İnşallah. Haber et bize de. Umarım salağın teki eğlence için yapmıstır.

taricat Facebook numarasını yazsan belki çıkar bir ara öyle yapıyordum birde wpden bakabilirsin aklıma bunlar geldi

taricat belliki o da senin kim oldugunu bilmiyor?ayrica sorun yasadigin ve engelledigin birini hatirlamaman cok garip.tecavuz eden kisiyle yada kisilerlw daha once niye iletisime gectinki onlardan supheleniyorsun.cok detayli bir konu.sikayette buluncaksin hakim bulunmasini isteyeck arastirlcak.ancak bu durum baya uzun surer cunku isi bilen birine benziyor kendi istedigi zaman sana ulasiyor onun disinda hatti kapali gosteriyor.eger farkli cihazlar kullaniyorsa daha da cetrefilli

Trendyol kim olduğumu bilmese ismimle hitap etmez? Engellediğim kişiyi de hatirlamamam normal çünkü o suphelendigim şahıs sürekli Instagram adresimden ve telefon numaralarimdan ( nasıl buluyor bilmiyorum ) istek atıp arıyordu . Defalarca bircok numara hesap engelledim bu yüzden tedavi gördüm aylarca psikolojim alt üst oldu . Yarın karakola gidicem artık kimse çıksın ortaya usandım

taricat Mesaj atan numara görünüyorsa yapmışsındır belki bilmiyorum ama kaydedip bi wp den görüntüle belki fotoğrafı falan görünür.

Akrep Evet baktım naalesef whatsappi çıkmıyor bile 🥺

taricat off cok kötü bi durum ya Allah yardımcın olsun bulunur inşallah 🙏Ama bence seni net tanıyan biri numaranı nerden bulacak ki ? Bence seni korkutmak için yapıyor arada kendini gösterip içine korku salıp sesi kesiliyor .Sende mesaj atarak uyuyan yılanı uyandırmışın 😐

Deleted19 Aminn🙏🏻😣 aslında uyuyan yılanı uyandırmak değil çünkü daha önce de arama istek atma olayı olmuştu ama ilk defa ölüm tehditi aldım bu yüzden ismini öğrenip direkt şikayetçi olmak istedim o yüzden mesaj attım… Ama söylemiyor , polislere kaldı artık konu bakalım yarın nolacak