taricat Yaaa yavrum benim 😔😔 Şimdi gitme imkanın var mı karakola peki hiç durma bence. Bide eşine söyle ya sakinleştirmeye çalısarak. Sonradan öğrenirse daha da kötü olur

Ayysssn eşime söyledim 🥺Allah’tan çok tepki göstermedi . Yarın karakola gidicem insaAllah çıkar kimse ortaya 🥺

taricat İnşallah. Haber et bize de. Umarım salağın teki eğlence için yapmıstır.

taricat Facebook numarasını yazsan belki çıkar bir ara öyle yapıyordum birde wpden bakabilirsin aklıma bunlar geldi

taricat belliki o da senin kim oldugunu bilmiyor?ayrica sorun yasadigin ve engelledigin birini hatirlamaman cok garip.tecavuz eden kisiyle yada kisilerlw daha once niye iletisime gectinki onlardan supheleniyorsun.cok detayli bir konu.sikayette buluncaksin hakim bulunmasini isteyeck arastirlcak.ancak bu durum baya uzun surer cunku isi bilen birine benziyor kendi istedigi zaman sana ulasiyor onun disinda hatti kapali gosteriyor.eger farkli cihazlar kullaniyorsa daha da cetrefilli

Trendyol kim olduğumu bilmese ismimle hitap etmez? Engellediğim kişiyi de hatirlamamam normal çünkü o suphelendigim şahıs sürekli Instagram adresimden ve telefon numaralarimdan ( nasıl buluyor bilmiyorum ) istek atıp arıyordu . Defalarca bircok numara hesap engelledim bu yüzden tedavi gördüm aylarca psikolojim alt üst oldu . Yarın karakola gidicem artık kimse çıksın ortaya usandım

taricat Mesaj atan numara görünüyorsa yapmışsındır belki bilmiyorum ama kaydedip bi wp den görüntüle belki fotoğrafı falan görünür.

Akrep Evet baktım naalesef whatsappi çıkmıyor bile 🥺

taricat off cok kötü bi durum ya Allah yardımcın olsun bulunur inşallah 🙏Ama bence seni net tanıyan biri numaranı nerden bulacak ki ? Bence seni korkutmak için yapıyor arada kendini gösterip içine korku salıp sesi kesiliyor .Sende mesaj atarak uyuyan yılanı uyandırmışın 😐

Deleted19 Aminn🙏🏻😣 aslında uyuyan yılanı uyandırmak değil çünkü daha önce de arama istek atma olayı olmuştu ama ilk defa ölüm tehditi aldım bu yüzden ismini öğrenip direkt şikayetçi olmak istedim o yüzden mesaj attım… Ama söylemiyor , polislere kaldı artık konu bakalım yarın nolacak

taricat karşı taraf bişey yapamasa bile insanı ciddi anlamda mahveden konular. Bu işlerin bu kadar kolay olmaması gerekiyor o kadar çok kadın var ki bu durumda olan

taricat Bu tip mesajlara bence hiç cevap vermemek daha iyi benim düşüncem kim olduğunu söylemicegi için , Mert biri olsa zaten açık şekilde yapar ve bu tarz şeylere gerek duymaz ama inşallah öğrenirsin işin aslını kimmiş değilmiş bende Merak ettim .Haberdar et bizleride

Akrep Gerçekten çok zor bir durum …ben daha yeni tedavi olmuş herşey yolunda gidiyorken tekrar bunların başlaması ve ölüm tehditi … Hamileyken bütün odaların kapısını kitler öyle uyurdum hep evi basacak beni alacak götürecek birşey yapacak korkusuyla yaşadım. Ailesiyle karşılaştım , mahkeme salonunda bana bakıp alaylı alaylı güldüler el hareketi yaptılar , erken doğum yaptım üzüntüden … Doğurdum lohusalık psikolojisi daha çok tetikledi ve hayalini görmeye başladım evde kosturuyordum tuvalete kendimi kitleyip saklandigimi bilirim Allah’tan annemle aynı mahallede oturuyoruz yanımda oldular hep . İlk başta lohusalik psikolojiisi şansı psikiyatrim ve psikologum sonra 3 ayı aşti hala geçmediği ve ilerlediği için şizofreni teşhisi kondu , yaşadığım travmalardan dolayı olduğunu soyledi doktor çok ağır tedaviler gördüm evin içinde korkunç kahkahalar tehditler duyuyordum değişik şeyler görüyordum çıldıracak duruma geliyordum ablamlar geldi diyordum annem kimse yok diyordu mesela . Artık annemleri bile gerçek sanmamaya başlamıştım . Hayal diye herşey çok korkuyordum . Hayal dünyasından yeni çıkmışken tedavim biteli daha 3 ay oldu … İnsAllah tetiklemez tekrardan sırf çocuğum için korkuyorum onun başında sağlıklı kalabilmek zorundayım 😭 dua edin bana nolur kimse bulunsun bir an evvel şikayetçi olayım 😭

taricat inşallah tez zamanda bulunur canım üstte yazdığını okudum şimdi Allah güç kuvvet versin zor şeyler yaşamışsın ona rağmen yılmamışsın güçlü kalmışsın Allah dağına göre kar verir derler Allah kaldıramjcagımjz şeylerle sınamasın