Goat Aaa buna çok sevindim 🙏🏻 o zaman pazartesi ilk iş savcılığa gitmek olacak . Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻

taricat watsaptan mesajlaştıysan demek ki kendi numarası hatta kapanmış ıyüzden kullanılmuyor diyor şüohelendiğin biri varsa onun adına acılan nımaralara bakabilirsin yoksa da gidip karakola şikatetci ol tehdit mesajlaeı geldi diye inşalkah alakadar olurlar canım korkma sakın genelde bu tür boş tehdirler yapanlae korkaktır adamsa adınıda söylerdi

Colahusu yok kuzum normal mesajdan yazmış … Yani evet korkmuyorum artık bı dsha mesaj atamadı polise gideceğimi söyleyince. Boş keseden sallayan birisi belli ki ama yine de yanına bırakmayacağım

taricat gidin canım mutlaka Allah korusun manyak falan olur size zarar vermesin.

taricat peşinden git tabiki kismenin haddine değil böyle insanaleı huzursuz etmek umarım bulursun canım

taricat senin yaşadığına çok benzer şeyler yaşadım insan birkere böyle şeyler yaşadım hayatında hep şüphe ve güvensizlikle yaalıyor bir arama gelse mesaj gelse başkaları için küçük birşey bile olsa bizim için hayat kalitemizi düşürecek korkulara sebep olabiliyor Allah yardımcımız olsun. Ben iş uzar korkusuyla hemen gitmem gereken yerde geç polise gittim ve işleyiş çok uzadı o nedenle 1 ay geçmeden muhakla o mesajları değerlendirmeni tavsiye ederim

2 ay sonra

taricat Kuzum sen ne yaşadın boyle yaa.. yaptıkları yetmiyo bi de rahatsız etmeye devam mi etti seni bu sekilde? Of

Hulayayla0606 benim şerefsiz kız arkadaşim yapmış . Kendisinin madde kullandığı ve pavyona kadın ayarladığıni öğrendiğim için görüşmeyi kesmiştim o yüzden yapmış pislik @Sokaklambasi o şahıs değilmiş yani

taricat Sikayet etmekten vazgecme dünyayı tersten bi görsün. Ayrıca bu nasıl arkadas yav pavyona kadın pazarlamak falan 😶

Sokaklambasi o zaman daha gozdagini verip konuyu kapattım canım bı daha bulasamadi . Polise falan şikayet etsem çalıştığı adamlar belalı tiplermis başımiza bela olur diye korktum