Datlımm artık yani bu yukardaki yorumları görüpte vazgeçmiyorsan zaten senin göt paramparçada olsa bırakmazsın herhal 😁💥💩 silkelen ve kendine gel çabuk geç olmadan

Herseyden önce günahı düşünüyorum esimde bılıyor arkadan yapınca esler bırbırıne haram oluyor asla oyle bseye kalkısmıyoruz

Usluu belki de eşinizin zevk alması hoşunuza gidiyordur. Çünkü makat zaten genişlemiş. İlerisi barsak ve barsaklar da düz kastan oluşur. İlişki kaynaklı Zevk almanız imkansız biraz 😏. Onu da geçersek makattaki kaslar yeterince sıkışmadığı için koku da yapar. Açıkçası eşimin hep kullandığım kokuyu uyarı alarak uça uça gelmesi yetiyor.

Usluu alışmış kudurmuştan beterdir derler. İstemsiz gaz kaçırmaktan rahatsız oluyorsun ve bırakamıyorsun hala bunun bir ileri boyutu altına s*çmak. Düşünsene evinde bir misafirin varken yada misafirlikteyken tutamayıp altına yaptığını bundan büyük rezillik olamaz herhalde her ilişki sırasnda bunu düşün

Sen kendi kendini yakmışsın . Ve durumun iğrenç bi hal almış . Hak yolu varken başka yolları tercih etmenin cezasını böyle çekersiniz . Ben anlamıyorum kendi aklınız yok mu da eşim alıştırdı diyorsunuz . Hayatta insanın net çizgileri olmalı birşey hayırsa hayırdır yani ötesi yok . Kendinizi ziyam ediyorsunuz 🙄

Kuzulkurt şimdi beni ne günahım vardı da bunu düşünüb miğdemi bulandırdım 😂😂😂🤮

Usluu sağlığınız için çok zararlı. Şimdi gaz kaçırıyorsunuz ilerde büyük tuvaletinizi tutamayacaksınız. Ayrıca pislik herif falan demişsiniz ama siz de istiyorsunuz tek taraflı bakmayın bence olaya

Kuzulkurt evet o benim artık yorum yapmiyorum böyle postlara kim nerden veriyosa versin ne yaliyosa yalasin burda gerçekten yardima ihtiyaçlar var bilgim dahilinde onlara yardım etmek amacim dinini otekilestiren kendi doğrulariyla yöneten ahlaksızca şeyleri normallestirenlerle işim olmaz ALLAH a bırakmak en doğrusu beni de sürekli ağzına dolama