Deleted09 eşinin aklına tekrar girmeye çalışıyorlar haberin olsun canım benim
Var mı falıma bakacak birisi😂
seniseviyorum büyü var evet ama bunu o kişi değil kaynanam yaptı hatta hoca bulup bozdurdum eşimin haberi yok🙄 eşimle de evet son zamanlarda aramızda soğukluk var. Ayy bitti mi bu kadar mıııı?
Deleted09 ama halen evinin bireyinde yazılmış muska var canım benim eşine kaynanan yediriyor halen birşeyler aranız bozulsun diye
seniseviyorum kız sen baya anlıyosun benım de falıma bakarmısın bı gün
seniseviyorum tövbe tövbe
Deleted09 ben 6 ci hissimle bakıyorum canım benim annem ve ablamda bakıyor kahve falına banada onlardan geçmiş ve şimdiye kadar çevremdeki kime ne dediysem çıktı evini sirkeli suyla temizle banyo suyuna sirke kat 1 fincan hatta eşinin içtigi suya bile bi damla sirke damlat
Anne_olmak29 bakarım canım benim neden bakmayayım
seniseviyorum ayy yarın evi dip köşe temizleyip sirkeyle silmem lazım bakara süresi açmam lazım. Kız ben fal uygulamalarını siliyim hep buraya atıp seni etiketliyim sen bak benim fallarıma söylediğin herşey gerçek çünkü ben şoklardayım
seniseviyorum şu muskayı bi bulamadım evimi komple tadilat soktum onun için bilerek her yeri indirdim aradım taradım yok arkadaş çıkmadı. Fazla eşyamda yoktur nereye sakladılar onu göremiyorsun dimi. Saçma bi soru oldu biliyorum😂
Deleted09 benim 6 ci hissimlerim çok kuvvetlidir canım kendimi övmek gibi olmasın annemle ablamdan bana geçmiş sen ne zaman için sıkılırsa at ben bakarım müsait oldukça
Deleted09 bu muskayı gömmüşler canım evinde çiçek falan varmı bu muska toprak olan bir yerde gömülü olarak görünüyor
seniseviyorum çiçek bakamadığım için yok ama toprağa falan gömmüşlerdir doğru çünkü eltime de büyü yapıldığında toprağa gömmüş kaynanam
Rica etsem Birgün benimde falıma bakabilir misiniz
seniseviyorum bana da bakar mısın zor durumdayım 😔
seniseviyorum ay banada bakar mısın bugün canım ya ❤️
Canım siz yollayın ben müsait oldukça hepinize bakarım lafımı olur
seniseviyorum teşekkür ederim aslında sizinki fal deil hislerinize güvenerek soyluyosunuz şekillere bakarak deil galiba bu daha iyi
Hayatbitmis evet canım benim benim 6 ci hissimlerim çok kuvvetlidir annem ve ablamda bakıyor kahve falına banada onlardan geçmiş ve şimdiye kadar çevremdeki kime ne dediysem çıktı
seniseviyorum özelden atabilir miyim
Hayatbitmis olur canım benim