Deleted09 seniseviyorum ayy yarın evi dip köşe temizleyip sirkeyle silmem lazım bakara süresi açmam lazım. Kız ben fal uygulamalarını siliyim hep buraya atıp seni etiketliyim sen bak benim fallarıma söylediğin herşey gerçek çünkü ben şoklardayım
seniseviyorum Deleted09 benim 6 ci hissimlerim çok kuvvetlidir canım kendimi övmek gibi olmasın annemle ablamdan bana geçmiş sen ne zaman için sıkılırsa at ben bakarım müsait oldukça
Deleted09 seniseviyorum şu muskayı bi bulamadım evimi komple tadilat soktum onun için bilerek her yeri indirdim aradım taradım yok arkadaş çıkmadı. Fazla eşyamda yoktur nereye sakladılar onu göremiyorsun dimi. Saçma bi soru oldu biliyorum😂
seniseviyorum Deleted09 bu muskayı gömmüşler canım evinde çiçek falan varmı bu muska toprak olan bir yerde gömülü olarak görünüyor
Deleted09 seniseviyorum çiçek bakamadığım için yok ama toprağa falan gömmüşlerdir doğru çünkü eltime de büyü yapıldığında toprağa gömmüş kaynanam
Deleted09 seniseviyorum özelden mesaj atamıyorum atmasını biliyorsan bana özelden mesaj atar mısın bacım🌸
Hayatbitmis seniseviyorum teşekkür ederim aslında sizinki fal deil hislerinize güvenerek soyluyosunuz şekillere bakarak deil galiba bu daha iyi
Cicikiz seniseviyorum ay sen çok yaşa canım evi topliyim sonra kahvemi içer yollarım.seni etiketlerim❤️ yada özelden atsam olur mu
Okyanusunkalbi seniseviyorum fazlalık olmayacaksam bende özelden yollasam bakabilir misin kafam allak bullak bu aralar biraz ihtiyacım var gibi
seniseviyorum Hayatbitmis evet canım benim benim 6 ci hissimlerim çok kuvvetlidir annem ve ablamda bakıyor kahve falına banada onlardan geçmiş ve şimdiye kadar çevremdeki kime ne dediysem çıktı