bitterdelisi24 benim varya 9-10 yaşlarımdaki günlüklerim duruyor 🙈 bebeğim için defterim var onun için bile tutuyorum😂 o kadar tuhaf bi çocukmuşum ki sinirle yazdığım bi sayfada muhakkak bi hasar var. Ya kalemle delmişim ya çakmakla yakmışım yada su akıtıp mürekkepleri dağıtmışım birsürü şey işte 😂 herşeyden ziyade onları okurken bi gözlerimi kısarak okuyorum eyvah ne çıkacak diye. Hala geç değil şu zamanları yaşlanınca okumakta keyifli ve buruk olabilir bence :)
21 yaşım🙏
bitterdelisi24 Aynen öyle. Bi insan anlatamadığı, sustuğu ne varsa yazarak kurtulabiliyor onlardan.
Akrep 😂😂. Aslında çok haklısın. Şimdi yazmaya başlasak ileride belki çocuklarımıza da bugünleri duygusal olarak yaşatmış oluruz.
Capkinkedi Vallahi öyle. Her gün başka bir şey yaşıyoruz bunları kayıt altına almak çocuklarımız için bile roman gibi olur bence 😂 nasıl bi devre geldiysek film gibi ama gerçek
Akrep Aynen onlar bile inanamıycak😂
Akrep ciddimisin .. o yaşta bile akıllılık edip gunluk mu tuttun helal olsun ya :) keske benımde olsaydı keske bazen dıyorum gecmıse dair hıcbırsey yok hafızamdan baska oda unutulur yani
Capkinkedi aynısını edebiyat hocam derdi yazın yazmaktan korkmayın .. bizde annemız babamız okur diye yazamadık 😂😂😘
bitterdelisi24 aynen annem çok meraklı biridir. O yüzden korkardım sakladığım birşeyi bulur diye😂😂
Capkinkedi bende cok meraklıydım ama :)) 😂😂😂 evde ne bulsam karıstırrırdım 😂😂
Capkinkedi ozmn devami gelsin🤗
bitterdelisi24 kime çekecez canımız analarımız😂😂
1bbby 4 yıl öncesine ait bu yazdıklarım. Nasıl da duygularım yoğunmuş o zamanlar🌷
Capkinkedi masallah ya ben suan dünümü hatirlamiyorum desem🤣
1bbby Çocuktan şimdi biz de bu hale geldik tabi😂😂
Capkinkedi ama suan dıyorum kızım gunluk tutsa okumam asla . Herkesin özeli olmalı , bak ben korkudan tutamamıştım halbukı belkı ozaman yazsam daha farklı olurdu
bitterdelisi24 Tarih atmayı bile bilmediğim zamanlar. Elbette dolu dolu değil o zamanlardakiler ama tel ali çizmem bile büyük hatıraymış bana onu anladım 🙈 eşime bekarlığımdan itibaren yazdığım bi defter var evden ayrılacağım zaman saklıyorum köşe bucak ben ölünce okursun diye 😂 bir kaçını yakıp yok etmem gerekiyor bebeğim büyüdüğünde annem bi zamanlar ne derbedermiş demesin diye 😂
Akrep yaa aslında onu kitap haline çevirsen cok iyi olmaz mı ;)
bitterdelisi24 ya hepsi yoğun duygu karmaşıklığı olan sözcükler profesyonelliği yok. Sürekli sevgimi güzel şeyleri dile getirdiğim bi defter 😂 sinirli anımda defteri elime alsam o güzel sözlerin üstünü karalarım ben 😂
bitterdelisi24 Evet gerçekten çok haklısın. İnsan o zaman ki hissettikleriyle şimdikini düşününce bi garip hissediyor.😅
Akrep ne güzel yazmışsın cok değerli bi kitap eşinin haberi varmı o kitaptan :) şimdi cocugun var baksana dua ettin herseyi suan yaşıyorsun 🥰