Akrep ciddimisin .. o yaşta bile akıllılık edip gunluk mu tuttun helal olsun ya :) keske benımde olsaydı keske bazen dıyorum gecmıse dair hıcbırsey yok hafızamdan baska oda unutulur yani

1bbby 4 yıl öncesine ait bu yazdıklarım. Nasıl da duygularım yoğunmuş o zamanlar🌷

Capkinkedi ama suan dıyorum kızım gunluk tutsa okumam asla . Herkesin özeli olmalı , bak ben korkudan tutamamıştım halbukı belkı ozaman yazsam daha farklı olurdu

bitterdelisi24 Tarih atmayı bile bilmediğim zamanlar. Elbette dolu dolu değil o zamanlardakiler ama tel ali çizmem bile büyük hatıraymış bana onu anladım 🙈 eşime bekarlığımdan itibaren yazdığım bi defter var evden ayrılacağım zaman saklıyorum köşe bucak ben ölünce okursun diye 😂 bir kaçını yakıp yok etmem gerekiyor bebeğim büyüdüğünde annem bi zamanlar ne derbedermiş demesin diye 😂

bitterdelisi24 ya hepsi yoğun duygu karmaşıklığı olan sözcükler profesyonelliği yok. Sürekli sevgimi güzel şeyleri dile getirdiğim bi defter 😂 sinirli anımda defteri elime alsam o güzel sözlerin üstünü karalarım ben 😂

Akrep ne güzel yazmışsın cok değerli bi kitap eşinin haberi varmı o kitaptan :) şimdi cocugun var baksana dua ettin herseyi suan yaşıyorsun 🥰

bitterdelisi24 Tabi tabi haberi var ama okuduğunu bilmek istemiyorum 😅 okursan bile bana söyleme diyorum nedense 🙈 elhamdulillah hakkımda hayırlısı olan bütün hayallerim gerçekleşiyor. Rabbim sevdiklerimizi özelliklede evlatlarımızı başımızdan eksik etmesin 🥰🤲🏻