Merhaba bilgili ilgili arkadaşlar ☺️ Eşim öyle erken boşalma sorunu yok ama ben asla tatmin olamıyorum hep böyle içimde bişey kalıyor devamı olsun istiyorum boşalma diye yalvarıyorum resmen ona ee tabi boşalıyor kalkıyor sonra ben kalıyorum öyle diyorum sen boşaldığın anda ben doruk noktasında oluyorum beni bitirme ama defalarca söylememe rağmen o rahatlayınca ilişki bitiyor napmam lazım ben nasıl rahatlayabilirim mast yapamıyorum 🤦🏻♀️
Tatmin olamama🐍
Yenigelinnn canım önce eşin seni tatmin etsin sonra kendi boşalsın
Denizzzz işin garip tarafı galiba ben doyumsuzum hep istiyorum ondan tatmin olamıyorum
Yenigelinnn bi kez ilişki anında boşaldıktan sonra yine mi istiyorsun anlamadim
Denizzzz eşim boşaldıktan sonra ben daha rahatlamış olmuyorum ben boşalamıyorum ondan mı bilmiyorum aşırı istekliyim ama
Yenigelinnn olabilir canım boşalamadığın istekli olabilirsin ama dediğim gibi deneyin önce sen boşal eşin seni boşaltsin sonra kendi boşalsın biz öyle yapıyoruz
Denizzzz ben daha onu hiç yaşayamadım nasıl boşalıyorsun🤦🏻♀️
Canım ben kilitoristen zevk alıyorum eşimle öpüşürken yada birlikte olma esnasında kilitoris ile boşaltıyorum kendimi
Denizzzz deniyorum bende burda duyduktan sonra inşallah başaracağım😂
Yenigelinnn bende oyleyim, tatmin olamıyorum. Tam doruga gelirken esim boşalıyor 🤦♀️ bi daha girmesinide istemiyorum ara verip girdikten sonra bi anlami kalmiyo hevesim kırılıyor
Bide eşinin üzerine cik nasıl anlatim bilmiyorum ama cok afedersin içine sok penisi üzerinde zıpla esinle öpüş yada memelerini yalasın öylede çok güzel tatmin olursun dene canım sonucu merak ediyorum yazarsin😂😁
Zehramelekk ayneeeen işte yaşadığım şey tam anlamıyla öyle kendimden geçiyorum resmen bi bakıyorum pat çıkarmış boşalıyor kıvranıyorum resmen birazdan yapayım o zaman bi daha diyor ne anlamı var bekledikten sonra bitiyor zaten benim de isteğim
Denizzzz yaptım yaptım onların hepsini denedim yine boşalamadım😂
Ayteh burası da öyle bi platform yeni evliyim ve tevrübesizim bilgi alıyorum öğreniyorum burda yanlış bişey görmüyorum. Kusura bakmayın eleştirmek için demiyorum ama bu konulardan rahatsız oluyorsanız neden her cinsel içerikli postlara yorum yapıyorsunuz okumayın girmeyin her postta adınızı görüyorum Mutlaka demek ki sizde okuyorsunuz 😏
Yenigelinnn tabiki okuyorum gereken şeyleri okuyorum gereksizlerede yaziyorum rahatliyorum içimde kalmasin diye
Yenigelinnn aynennn oyle, bi anlami kalmadiktan sonra napim ben öyle isi 🤷♀️
Zehramelekk söyleyince de adamın kendine özgüveni gidiyor ben sana yetmiyor muyum falan dedi bi kaç kez şimdi hiç bişey demiyorum
Ayteh sizi de pek önemseyen olmuyor ama neyse yine de sizin içinizde kalmasın 😂🙊
Yenigelinnn mast yapmayı denedin mi peki