Akrep kız nasil değişecek benmi adamı şey etcem🤣🤣🤣
Kelepçe + kırbaç
HurremSultan Ay hayır hayır susss 😂😂 bide bunu aklıma sokma 😂
HurremSultan sorma 🙊 önce adamı bi güzel ben kırbaçlarım sonra da kadına şiddetten şikayette bulunurum 😅
deleted77 ben öyle bisey yapsam adam rezil olur bütün karakol onu tanıyor 🤣🤣
Akrep ama sen yazdın xfwjfzsjxfjsbxx değiş dedin dikkat et dedin sen yapma dedin🤣🤣🤣
- Düzenlendi
HurremSultan sen boşver itfaiye yi ararsın söndürür o ortamı 😂 olmadı toplanır biz geliriz yardıma yahu sessiz sedasız hallederiz 😁😅
Akrep dur açarlarsa artık taktik bizden sorulur şimdi onlar düşünsün 😁😁😁😁
Kızlar ben artık yorumları takip edemiyorum bebem de uyandı size bu yolda başarılar ben çekiliyorum 😂
HurremSultan 😂😂 hemen düzeltiyorum sen onu kelepçeleyip dırırırım devam edemiyorum ya 😂 ama bahsettiğini kastetmedim nooo…😂
HurremSultan bende ilk öyle düşünüyordum. Dışarı çıkarken insanlar bana baktığında acaba öyle mi düşünüyorlar diye utanıyordum. Sonra bi an dedim ki sanki onlar birbirine üfleyip çocuk yaptı. Amaan boşver😂🤣🤣
deleted77 siz gelin anam mahalleye rezil olmayayım herkes yaşlı burda zaten gsksfslxjxgx tek diri yaşayan biziz🤪🤣
Akrep gsksgxixoxdh off allahim yatağımda kelepçeyi takacak yer yok🤣🤣🤣 adamın iki elini baglasam ne işime yarayacak🤣🤣🤣🤪
HurremSultan yarıyordur işte bişeylere konuşturma beni ahhahahahaahha 😂
Capkinkedi ya ne bilim sonlara doğru alıştım ama yinede utanıyordum🤣🤣 Allahtan hava çok sıcaktı da genelde pervane karşısında baygın yatiyordum🤣🤣
Akrep birileri arkamdan demiş ki öldü, söyleyin Kral geri döndü 🤣🤣🤣🤣🤪
Akrep yxjsgxixuxjdjx konuş konuş böyle giderse yarın gerçekten yapicam bunu🤪🤣🤣🤣
HurremSultan 🕶🕶🕶🕶