• +18
  • Kelepçe + kırbaç

Melmomss bebekten öyle ben hep öyle yatardım şuan kısıtlıyım biraz 😂 büyüyüp kendi odasına geçsede öyle uyusam. Sadece ilişki için değil onların içinde olmak bile iyi hissettiriyor üstüne bi sabahlık miss

Akrep ama sen yazdın xfwjfzsjxfjsbxx değiş dedin dikkat et dedin sen yapma dedin🤣🤣🤣

HurremSultan sen boşver itfaiye yi ararsın söndürür o ortamı 😂 olmadı toplanır biz geliriz yardıma yahu sessiz sedasız hallederiz 😁😅

Akrep dur açarlarsa artık taktik bizden sorulur şimdi onlar düşünsün 😁😁😁😁

Kızlar ben artık yorumları takip edemiyorum bebem de uyandı size bu yolda başarılar ben çekiliyorum 😂

HurremSultan 😂😂 hemen düzeltiyorum sen onu kelepçeleyip dırırırım devam edemiyorum ya 😂 ama bahsettiğini kastetmedim nooo…😂

HurremSultan bende ilk öyle düşünüyordum. Dışarı çıkarken insanlar bana baktığında acaba öyle mi düşünüyorlar diye utanıyordum. Sonra bi an dedim ki sanki onlar birbirine üfleyip çocuk yaptı. Amaan boşver😂🤣🤣

deleted77 siz gelin anam mahalleye rezil olmayayım herkes yaşlı burda zaten gsksfslxjxgx tek diri yaşayan biziz🤪🤣

Akrep gsksgxixoxdh off allahim yatağımda kelepçeyi takacak yer yok🤣🤣🤣 adamın iki elini baglasam ne işime yarayacak🤣🤣🤣🤪

Capkinkedi ya ne bilim sonlara doğru alıştım ama yinede utanıyordum🤣🤣 Allahtan hava çok sıcaktı da genelde pervane karşısında baygın yatiyordum🤣🤣

Akrep birileri arkamdan demiş ki öldü, söyleyin Kral geri döndü 🤣🤣🤣🤣🤪

Akrep yxjsgxixuxjdjx konuş konuş böyle giderse yarın gerçekten yapicam bunu🤪🤣🤣🤣