deleted77 hepimiz biraz Hard severiz ama bu kırbaç mırbaç bunlar adamı deli eder 🤣🤣 normalde zaten kolum bacağım morariyor öyle olursa ambulansı ararım artik🤣🤣
Kelepçe + kırbaç
Akrep yarin hırsızlığa başlamadan haber veririm sizde beklersiniz 2 saate dönmezsem arayın itfaiyeyi 🤣🤣🤣
Akrep en güzeli iş bittikten sonra Kocamın donunu çalmak 🤣🤣🤣 o kadar rahat kiii gsowgzjxgjsjnx
Akrep sonuçta bunlar da birer taktik 😈 bak taktik arayan bağyanlar vardı veriyoruz işte 🤣🤣🤣🤣🤣
HurremSultan 😂😂😂😂 hahahahahaha roller değişmesinde aman diyim bak
Akrep kız nasil değişecek benmi adamı şey etcem🤣🤣🤣
HurremSultan Ay hayır hayır susss 😂😂 bide bunu aklıma sokma 😂
HurremSultan sorma 🙊 önce adamı bi güzel ben kırbaçlarım sonra da kadına şiddetten şikayette bulunurum 😅
deleted77 ben öyle bisey yapsam adam rezil olur bütün karakol onu tanıyor 🤣🤣
Akrep ama sen yazdın xfwjfzsjxfjsbxx değiş dedin dikkat et dedin sen yapma dedin🤣🤣🤣
- Düzenlendi
HurremSultan sen boşver itfaiye yi ararsın söndürür o ortamı 😂 olmadı toplanır biz geliriz yardıma yahu sessiz sedasız hallederiz 😁😅
Akrep dur açarlarsa artık taktik bizden sorulur şimdi onlar düşünsün 😁😁😁😁
Kızlar ben artık yorumları takip edemiyorum bebem de uyandı size bu yolda başarılar ben çekiliyorum 😂
HurremSultan 😂😂 hemen düzeltiyorum sen onu kelepçeleyip dırırırım devam edemiyorum ya 😂 ama bahsettiğini kastetmedim nooo…😂
HurremSultan bende ilk öyle düşünüyordum. Dışarı çıkarken insanlar bana baktığında acaba öyle mi düşünüyorlar diye utanıyordum. Sonra bi an dedim ki sanki onlar birbirine üfleyip çocuk yaptı. Amaan boşver😂🤣🤣
deleted77 siz gelin anam mahalleye rezil olmayayım herkes yaşlı burda zaten gsksfslxjxgx tek diri yaşayan biziz🤪🤣