Melmomss pardon canım pardon ben yanlış anlamışım sory 🌹
Kelepçe + kırbaç
deleted77 offf hayal ettim gülmekten yapamam bile🤣🤣 off çok güldüm Allah da seni güldürsün 😅🤣🤣 şey varya binicrm üstüne vurucam kırbacı jgxtsgndmgxngx
HurremSultan ben giydim xs almama rağmen bide büyük geldi ki bedenim s dir normalde. Kemer kısımlarını kestim falan boynumu kasıyordu ayy attım hemen üstümden 😂
Akrep of çok komik🤣😅
HurremSultan unutmalıyım unutmalıyım 😂
Akrep evet boynum kastı bacaklarda bi karış kopardım 😅 ki benim bacaklarım aşırı kalın tam kadin budu🤣😅 eşim banyoya gidip geldi ben giydikten sonra parcalana parcalana gelmişsin diyor😅🥲
Akrep bende yarın bunu yapmaz mıyım 🤣😅🤣🤣🤓
HurremSultan 😂😂 uff
HurremSultan ahahah 😅 aman kırbaça hiç girmeyelim adama kafa göz dalmalık uuf acısını tahmin dahi edemiyoruuuummmmm 😬
HurremSultan açık adres verebilirsin sana ulaşamazsak çilingir yollayalım😂
Akrep kız fikir veriyorum şuracıkta 😅
deleted77 hepimiz biraz Hard severiz ama bu kırbaç mırbaç bunlar adamı deli eder 🤣🤣 normalde zaten kolum bacağım morariyor öyle olursa ambulansı ararım artik🤣🤣
Akrep yarin hırsızlığa başlamadan haber veririm sizde beklersiniz 2 saate dönmezsem arayın itfaiyeyi 🤣🤣🤣
Akrep en güzeli iş bittikten sonra Kocamın donunu çalmak 🤣🤣🤣 o kadar rahat kiii gsowgzjxgjsjnx
Akrep sonuçta bunlar da birer taktik 😈 bak taktik arayan bağyanlar vardı veriyoruz işte 🤣🤣🤣🤣🤣
HurremSultan 😂😂😂😂 hahahahahaha roller değişmesinde aman diyim bak