• +18
  • Kelepçe + kırbaç

deleted77 offf hayal ettim gülmekten yapamam bile🤣🤣 off çok güldüm Allah da seni güldürsün 😅🤣🤣 şey varya binicrm üstüne vurucam kırbacı jgxtsgndmgxngx

HurremSultan ben giydim xs almama rağmen bide büyük geldi ki bedenim s dir normalde. Kemer kısımlarını kestim falan boynumu kasıyordu ayy attım hemen üstümden 😂

Akrep evet boynum kastı bacaklarda bi karış kopardım 😅 ki benim bacaklarım aşırı kalın tam kadin budu🤣😅 eşim banyoya gidip geldi ben giydikten sonra parcalana parcalana gelmişsin diyor😅🥲

Akrep ya harnessi bile ilk kez duyuyorum ben burada biraz daha kalırsam yoldan çıkarım kdlenşemrlf

Melmomss 😂😂 harnes olsun vücut çorabı olsun asla bodysuit babydoll tanga klasik gece çamaşırlarının yerini tutmaz ☺️ Yada ben rahatlıktan yanayım.

deleted77 hepimiz biraz Hard severiz ama bu kırbaç mırbaç bunlar adamı deli eder 🤣🤣 normalde zaten kolum bacağım morariyor öyle olursa ambulansı ararım artik🤣🤣

Akrep yarin hırsızlığa başlamadan haber veririm sizde beklersiniz 2 saate dönmezsem arayın itfaiyeyi 🤣🤣🤣

Akrep buna katılıyorum daha önce hiç fantezi gecelik giymedim yavaş yavaş başlıyorum ama dediğin gibi babydoll ve bodysuit favorim ve süper rahat 😂

Akrep en güzeli iş bittikten sonra Kocamın donunu çalmak 🤣🤣🤣 o kadar rahat kiii gsowgzjxgjsjnx

Akrep sonuçta bunlar da birer taktik 😈 bak taktik arayan bağyanlar vardı veriyoruz işte 🤣🤣🤣🤣🤣