HurremSultan bitterdelisi24 ya kimliğinde Aralık yazıyor bu yaşıma kadar yay diye biliyordum. Ama annem geçenlerde sen yazın dogmustun dedi🤣🤣🤣
2bebelianakurt bitterdelisi24 beklemiyordum böyle bişey yani aklımdan gecti de yine de beklemek istemiyordum ben seviyorum böyle hikayeleri tabi herkesn kendi düşüncesi 😶
bitterdelisi24 2bebelianakurt neden beklemek istemiyordun canım :) korku zaten biri yazdı bende ona benzer olsun istemedım acıkcası
HurremSultan bitterdelisi24 öyle gerçekten kriz geçiriyorum gdjshsixh babama defalarca sordum yıllarca sordum herkes doğru dedi ama annem 20 yaşında insana bu denirmi🤣🤣
2bebelianakurt bitterdelisi24 bu sey gibi olmus daha cok sexs içeren hikayeler gibi ergenliğe geri götürdün beni 😂😂
bitterdelisi24 2bebelianakurt kız binlerce roman var :) ergenlıkte böyle kitaplar okuduysan bilemem :)
bitterdelisi24 HurremSultan 😂😂itiraf edesi gelmiş :) allahtan burçlara cok önem vermiyorsun sanırım :) yoksa ıhanete uğramış gibi hıssederdinn⛺️😂
Rouge bitterdelisi24 vuuuhuuu cok akıcı sürükleyici olmus 🤩aklım ev sahibinde kaldı ondaki olay ne merakla bekliyorum ,en güzeli de bu konuda tahminimin olmaması. üçüncüyü bekliyoruz🤩🙏🌸
Hemsireanneg bitterdelisi24 malum olaydan sonra eşim bu uygulamayı silmisti geri indirdim yanındayken de girmiyorum 😁
Rouge bitterdelisi24 begendim tabi😍ben böyle akıcı merak uyandıran yazamam direk roman olur benimki 😂seninki akıcı ve merak uyandırdı bende gizem falan katmıssın baya iyi olmus ben yapamıyorum onları 🥲
bitterdelisi24 2bebelianakurt direk mevzuyamı daldınn:) ben bu sekılde cok roman bitirdim. Gizli anların yolcusu mesela uc defa okudum tekrar tekrar :) ayse Kulin duymususndur illaki onun kitapların da cok var böyle kısımlar :)
bitterdelisi24 @Miskin2 canım canım🥰 girmıyorsun artık pek :) okur musun sende yorumlarını merak ediyorum 💖
Miskin2 bitterdelisi24 İçinde neler biriktirmişsin meğer….😂😂 Güzel olmuş erotik hikayeler sayfasında paylaşsan ilk sıraları kapar ❤️🔥 ama okuduğum zaman bu karı kudurdu mu diye de düşünmedim değil,, 😂 devamı için like atıyorum 👍😗
2bebelianakurt bitterdelisi24 evet yazarı cok duydum ama kitabını hiç okumadım neyse tatlım sen yaz tabi ki devam et heyecanla bekleyen arkadasları var basarlar diliyorum 🥰🥰🤍