bitterdelisi24 vuuuhuuu cok akıcı sürükleyici olmus 🤩aklım ev sahibinde kaldı ondaki olay ne merakla bekliyorum ,en güzeli de bu konuda tahminimin olmaması. üçüncüyü bekliyoruz🤩🙏🌸
Hikaye (kısım 2 🥰🥰
2bebelianakurt kız binlerce roman var :) ergenlıkte böyle kitaplar okuduysan bilemem :)
HurremSultan 😂😂itiraf edesi gelmiş :) allahtan burçlara cok önem vermiyorsun sanırım :) yoksa ıhanete uğramış gibi hıssederdinn⛺️😂
Hemsireanneg aynen öyle sen eskıden daha sık gırıyordun ama
Rouge ya beğendin mi 🥰🥰 sende bi tane hayata dair bi hikaye yazsan ne guzel olur
bitterdelisi24 yok hiç kitap olarak okumadım 😂😂😂
@Miskin2 canım canım🥰 girmıyorsun artık pek :) okur musun sende yorumlarını merak ediyorum 💖
2bebelianakurt direk mevzuyamı daldınn:) ben bu sekılde cok roman bitirdim. Gizli anların yolcusu mesela uc defa okudum tekrar tekrar :) ayse Kulin duymususndur illaki onun kitapların da cok var böyle kısımlar :)
bitterdelisi24 begendim tabi😍ben böyle akıcı merak uyandıran yazamam direk roman olur benimki 😂seninki akıcı ve merak uyandırdı bende gizem falan katmıssın baya iyi olmus ben yapamıyorum onları 🥲
Rouge yaa böyle düşünmene cok sevındım 🥰🥰 bu gazla roman yazarım ben ozaman 😂😂🌹
bitterdelisi24 devamını ciddi ciddi sabırsızlıkla bekliyorum 😄🥰
Dilan3019 yarın pazar canım :) tatil 😂😂😂 pazartesi insallah 🥰😂
bitterdelisi24 yaz yaz hepimiz bekliyoruz bak 🤗🥰
bitterdelisi24 senin burcun ne peki 🤪
bitterdelisi24 evet yazarı cok duydum ama kitabını hiç okumadım neyse tatlım sen yaz tabi ki devam et heyecanla bekleyen arkadasları var basarlar diliyorum 🥰🥰🤍
bitterdelisi24 İçinde neler biriktirmişsin meğer….😂😂 Güzel olmuş erotik hikayeler sayfasında paylaşsan ilk sıraları kapar ❤️🔥 ama okuduğum zaman bu karı kudurdu mu diye de düşünmedim değil,, 😂 devamı için like atıyorum 👍😗
- Düzenlendi
bitterdelisi24 kız ne güzel yazmışsın tam içim hoş oldu kapı çaldı ya Hahahhahaha evet devamını bekliyoruz 😂😬
Akrep kesin patron evi alıcak sence 😬😬
bitterdelisi24 neyse bekleyeceğiz ne yapalım 😄
bitterdelisi24 senin sayende 😂