Kızlar acil bakın ANAL
Nortfilx aynen ya yeni katıldım buraya beynim durdu resmen , Kimsede Allah korkusu kalmamış , Dünyanın çivisi çıkmış
Bende sizin gibi düşündüm . Buradaki kadınlar öyle bi anlatıyorki sadece hayatları sexden ibaret gibi 😂
Nortfilx Kesinlikle öyle , ❤️
Ozlem12 kayganlastirici kremler var. Anüs te urpertiyi aliyo . Ben de ilk zamanlar keyif almamıştım sürekli büyük abdestim geliyodu. Ama zamanla öyle bir alışıyorsunki ozlemcim bağımlısı oluyorsun sen istiyorsun sevgilinden. Ben eşimle asla yapmadim yeni evliyim zaten. Ama önceki erkek arkadaslarimla anal ve oral yapmıştım tabi bekaretimi koruyarak. En Son çıkıp ayrıldığım erkek arkadaşımla 3 yıl boyunca haftada en az iki kere düzenli olarak ters İlişkiye girmiştim. İnanılmaz alışıyor ve bagimlisi oluyorsun. Ama artık yapmıyorum. Eşim istemiyor zaten😆😁😆😆😂😆😂😂😆😂😆
Sln_sale anal oral yapıyorduk bekarken sanane
Nortfilx evet yaptım oral ve anal yaptım bekaretimi koruyarak. .. ohhh sefam olsun. .. ohhhh hıh cancagizim olsun... çatla da patla hasetinden . Kizoglankiz bakire olarakta gerdege girdim
Bu uygulamayı sırf forum için kullanıyodum ama okudukça resmen evlilikten soğudum. Haram olan şeyler o kadar özendirici anlatılıyo ki millet sapıtıyo 🤷🏼♀️
Nortfilx bak ağzını topla Allah bilir iimle.ne boklr yedin glip burda gereksiz greksiz kndi günahını kapatmaya vcdanini ratltmaya çalışma byle fake lerle ulaşma ver sosyal ağ adını orda hsaplsalm millete burda syleyik byleyim deme verdtsm nmusama verdm vcdajim rahat etsin diye kmsye çamur atma haa Allah bilir bkarken ne vcizler krdin ne mercimeği fırına vrdin ki yaran var hcunyon seviyesizlesme terket burayı ağzımı bozmk istmiyrm bok yemsi sna düşmez herksn günahı svabi kndine ikile gicin yiyorsa ver hsabi ordan knuslm
Ozlem12 aman işte kndini rajatltmak için burda bahane uretiyrlr 😆😆kndinileriji kandrmaya dvamel etsinn bayan çok bilmis ne diyelm
- Düzenlendi
Nortfilx ya merk ya ya...ak gtirr insanın başına belayı fazla merk etme Neo sninki vermiyr galiba içi almiyrdur seni 😆😆hey yrebbm kızım binikile ne derdin var
Sln_sale beyin yaşı küçük galiba bacım😆😆 snucta koca işte ama o bnu kvrayamamis