Gamze88 inşşllh paylşcgm denynce benmki dılno duryr peşinde 🤣🤣🤣

5 gün sonra

Gamze88 aynen gamzecim canımsın. Ben eşimle yapmadım ve yapmıyoruz. O zaten istemedi. Ama bekarken uzmaniydim anal iliskinin. Esasında ilk zamanlar benim de hoşuma gitmemişti. Ama sonra zamanla alisiyorsun ve bagimlisi oluyosun 😆😆😂😆😂😆😂😆

Nortfilx konuştuğun laflara dikkat et bebeğim 😉😉bak bn burda usulünce bir konu danisiyorm (eğer muslumansaniz )??? Cook şükür elhamdülillah müslüman im herkesiz in olmuştur ufakta olsa hatası bnm herhangi bisy blki bnmkinden ağır basacak ..!! Haddini billll knsurken ölç hiç ondn snra ...

Gamze88 yaa bu adamlara oral yaptırmayı nasıl başarıyorsunuz 3 senelik evliyiz her şeyi yaparız onu Bi türlü yapamadık bende istiyorum napim🙈

Ozlem12 yok gac anam bu kadın ahlak bekçisi kesildi başımıza kız diyrki eşimle uomadm bekarkm yptim Gamze88 bu kızın knusmasi bu blki kız pişman blki dgil her postta bı cvp verms Allah'ın huzurunda sen değil o hesaba ckilcek Cook cokmerakliysan sayfa açarsın orda ayrumlrsin ki kmsede sana dnismaz kmsenin muslumanligi srgulamak kmsenin haddi değil şuan iyisin diye hata ypmayacgn diye bsy yok düşmez kalkmaz bir Allah var nice seyelri affeden bir Rabbimiz var millete yoo muslumnmisin yok su musundmeyi bırak linç yme boşuna

Allah razı olsun canım. Günahsa hesabını ben vericem . Eşimle yapmadım bekarken yaptım evet. Zevkte aldım. Hala yok günah söyle böyle.

Delihatun öylelerinden korkacaksın valla bacım onalr neler yapyrlrdj birde gelmişler namus bekçisi oldular başımıza herkesin hayatı ya ben hesap vercgm Allaha onlrmı belki yapcgm yapmycam hem yapsam kimene cok rahatsız oldulrsa bakm snle yazılarınız bende buna tutuluyorum 🤣

Nortfilx aynen ya yeni katıldım buraya beynim durdu resmen , Kimsede Allah korkusu kalmamış , Dünyanın çivisi çıkmış

Bende sizin gibi düşündüm . Buradaki kadınlar öyle bi anlatıyorki sadece hayatları sexden ibaret gibi 😂