Kızlar değer 7.64 doktorum 2 gün sonra tekrar et dedi yerleşememiş bebek de olabilir dedi 😔 1 yıl önce bir düşüğüm var zaten Allahım yardım etsin kaset test yaptım negatif çıkmıştı dün regl günümde olmayınca bir kan baktırayım dedim

Senem-34 bir sinir boşalması yaşıyorum şuan 😔 anlatamam 😭😭😭

Kızlar beta değeri böyle düşük olan var mı birlikteliği de hatırlamıyorum

Senem-34
    5 üstü gebelik canım ilk değer değil 2 gün sonra verdiğin beta hcg önemli İnşaAllah 2 katına katlanır 🥰

Mouradi ay inş çok kötü hissediyorum bir daha kaybetmem inşallah dua edin ne olur sağlıklı hayırlısı ile rabbim herkesin gönlüne göre versin

Senem-34 hakkında hayırlısı olsun inşallah canım iyi düşün iyi olsun stres yapma inşallah iki gün sonra iyi haberlerini alırız 🤲🏻🌺🥰

Senem-34 eğer değerde yükselme olursa hamilelik var demektir canım genelde 1 günde 2 katı değer beklerler ama böyle küçükken 3 4 gün bekleyip verin diyorlsr beta da 25 üstü kesin hamilelik oluyo 5 25 arası ise net bişey söyleyemiyorlar malesef yükselip hamileliğini öğrenende var düşüp kimyasal gebelik olduğunu öğrenende Rabbim inşallah gönlünüzden geçeni yaşatsın 🥰

Endoyy yaaaa çok ümitlenmeyeyim ama Allahtan Ümit de kesilmiyor 🤲🏻 Sağlıkla inşallah