Hayvan gibi yiyorum,hiç doymuyorum. tok olsamda yiyorum sonra hemen geri acıkıyorum tekrar yiyorum.Bu gidişle 100 kilo olacam.Bunun için psikologa gidenler var mı veya bu sebeble psikologa gidilir mi ?
Yemek bozukluğu için psikologa gidenler
Prenssannesi gidilir ama önce diyetisyene git 😂😂 bende öyleyım .. şeker vardır belkı ondan böyle oluyo olabilir
Prenssannesi Bence gidilir çünkü ben bile altındaki sebebi düşündüm. Altında muhakkak bi sebep vardır. Çok zayıf/kilolu olmanın bir çok eksisi olabiliyor sağlık açısından. Bence gidebilirsiniz✨
Prenssannesi gidilir neden gidilmesin ki bunun sebebinin geçmişte hangi duygunun bastırılıp yaşanmadığını çözmeye çalısıyorlar.🙏🏼
S@nki beni anlatmışsın gerçekten halimden memnun değilim bu davranışından yani 61 kiloydum en son suan 63 olmuşumdur ama hayatımda birtek doguma giderken gördüm o kiloyu çok geliyor bana boyda kısa olunca ama benim asıl sorunum o değil herkes iyisin söylesin buda kilo mu desede anlamıyorlar bende senin gibi düşünüyorum yani bu yemenin sonu nereye kadar gidicek bu şekilde gidersem çok çok çok kilo alacağım sonu yok yedikçe yiyorum masadan kalkıyorum koltuğa geçiyorum gene yiyorum😂 yani keşke benimde iştahım kapansa
bitterdelisi24 hem diyetisyene hem psikologa gidecem ikisi bir olunca diyet yapabilirim belkii spora da yazılmayi düşünmüyorum ama önemli olan burda ben yeme alışkanlığından vazgeçebilecek miyimm
incilikaftan inşallah işe yarar
Prenssannesi keske bende yesem kahvaltı yapmıyorum öglen 2 3 de ilk ögün zorla yiyorum 😔
Prenssannesi bak bende üç lahmacun yerim 5 dk sonra üstüne cıkolata yerim cıps yerim .. yada 5 tane brownıyı ust üste yerim :))) benım kadar yıyor musun acaba :)
Prenssannesi bence gidilir. Ama öncelikle dahiliye ye git kan değerlerine baktır herşey yolunda mı? Sonra hem psikolog hem diyetisyene gidebilirsin. Bende öyleyim hamileyken hipoglisemi çıkmıştı 2 saatte bir yemek yemem gerekiyordu diyetisyenin yazdığı ölçüde. Kontrolsüz yediğim için hem ben hem bebek çok kilo alıyorduk. Uzun süre aç kalınca birden kan şekerim düşüyordu ve bu da çok yememe sebep oluyordu o yüzden kilo alıyormuşum diyetisyen söylemişti. Hala aynı uzun süre bir şey yiyemezsem kötü oluyorum direkt gözüm kararır başımda karıncalanma gibi tuhaf bir his oluşuyor ellerim titriyor. Bende kilo alıyorum malesef akşamları yediğim abur cubur dan benimki ama yemeği çok yemem🙈
bitterdelisi24 ben yiyormuşum senin kadar bak 😅 hep bu abur cubur kilo aldırıyor hayatımızdan çıkarabilsek keşke🥺
2bebelianakurt ben o saate gelene kadar 3 öğün yiyorum 😂
Melmomss oda fazla ama düzgünce ögün leri yesem yeter 45 kiloyum herhalde 50 yi gördükten sonra tartılmayı bıraktım 😔2 tane cocuk zaten kalk otur kalk otur iştahta kalmıyor
Ariel ayy yalnız olmadığıma ne kadar sevındım bir bilsen 😂🥰
bitterdelisi24 bende öylee🙈