Kızlar bir ara evde küf olduğu için sizden yardım istemiştim. Çok şükür sorun çözüldü şuan evde ki nemi dengede tutmaya çalışıyoruz %40 ve %60 arası ideal nem oranıymış 60 yukarısı küfe sebep oluyormuş( bunuda bilmeyenler için yazayım belki faydası olur ) şimdi ki sorum sizler evde ki nemi azaltmak için ne yapıyorsunuz. ( ısıtma yerden, petek yok su kabı koyamıyorum )Düzenli havalandırma yapıyorum ama galiba havalardan dolayı nem oranı iki gündür yüksek ne yapsam bilemedim. ( uzun oldu kusura bakmayın )

arman ıslak elbiseleri kapalı ortamda tutmayın kapalı yerlerde dolapda vs

arman Ben duzenli olarak havalndirmadan baska birsey yapamiyorum. Hava soguk bile olsa gece uyaniksam 1 2 dakika aciyorum camlari

Glr09 öyle ıslak çamaşır dolaba koyma falan olmaz ama evde bazen çamaşır kurutmak zorunda kalıyorum bununda etkisi var doğru

Aynnkrdsm gece uyanıp açma yapamıyorum ama yatmadan havalandırma yapıyorum illaki sabah öğle artık derece ne zaman yüksekte açıyorum camı 😂

arman bazı eşbiseler benimde dalgınlığıma geliyor tam kurumamış oluyo o zamanda dolapda nemleniyo koku yapıyor o anlamda yani 😀

Glr09 ahhaha yok kız ıslak yeri var mı diye evirir çeviririm, insanlık hali olur tabi ama şimdiye kadar yaşamadım çok şükür ☺️