Mutlaka krem kayganlaştırıcı tarzı birşey de kullansın ilk sefer için çok önemli bence kolaylık sağlıyor

Laledmrrr eğer eşi anlayışlı biriyse bekleyecektir. Kendini zorlamasın hemen olacak diye birşey yok. Strese girip kendini kastigi için tahriş olup yaralamistir kanama oyuzdendir.bir de kayganlastirici vs kullansınlar daha rahat olur. Ama önce kafasında bitiricek işi en önemlisi o acımayacak diye düşünsün

Laledmrrr ben yapamamıştım iki hafta hiç olmadı ilkten denedik o kadar girmedi hastane hastane gezdim resmen enfeksiyon kapmışsın dedi iki hafta sonra olmuştu tam anlamıyla ben biraz da korkmuştum galiba kasılma çok oldu

Laledmrrr ablamda yaşadı bunu zarı patlamamıştı doktora gitti uyuşturucu krem vs bişyler vermişti öyle oldu doktora görünmesini tavsiye ederim

Laledmrrr zorlanma olmuş olabilir bende hiç kanlı akıntı olmadi direk kandı ve bir kaç gün az az geldi. Kan durana kadar yapmadık sonrasında devam ettik.

Laledmrrr eşi direkt sonuca geçmişse zarar vermiş olabilir , zorlanma olmuştur önce bi ön sevişme yaşasin kasılması ve stresi geçer emin olun sonra gerisi gelir zaten

Laledmrrr ben ilk gün yapamamıştım ertesi gün oldu ama nerdeyse 1 hafta ve ilk günler çok sancım oldu regl olduğumda bile olmazdı bu kadar ağrı, ama akıntı olmadı zorlamaya bağlı olabilir

Laledmrrr bende 2 ay sonra ancak yapabilmiştim o gün aklıma geldi şimdi nasıl da sevinmiştim🙈 üzerimden bir yük kalkmıştı resmen.. Kanlı akıntıyı bilemiyorum ama zorlamışlarsa tahriş olmuş olabilir bir kaç gün ara versinler. Biz sonunda yapabildikten sonra 2 3 gün kadar ara vermiştik. eşim sağlıkçı bir tanıdığından öğrenmiş zar yırtıldıktan sonra 2 3 gün ara vermek gerekiyormuş zararlıymış bir sürü birşeyler anlatmıştı ama unuttum 5 sene önceydi 😀

Ben anlamadim canim yani hic girmemismi damat bey?? Oyleyse nerden gelio kanli akinti.. ben uc ay once evlendim gercekten vagina islanmadan olmuyor.. krem yada kayganlastirici kullansinlar.. olmadi damat bey biraz tukuru versin💦💦

Kiz biz nerden bilelim zari patlamismi duruyormu belki stressden aybasi olmusdur veya zorlanmis zedelenmisdir

Laledmrrr kuzum biz ne kadar tecrübelerimizi anlatsak da en iyisi kadın hastalıkları doktoru bilir belki enfeksiyon olmuştur biz tam anlamıyla şu diyemeyiz sağlık sonuçta yarın da devam ederse doktora görünsün ben de evlendikten 3gun sonra oldu 2damla kanama geldi başka da gelmedi ağrı felan da olmamıştı her bünye farklı 🤗