Akrep bu tartışmayı sabitledi.

Oksijen
💠ORTAYA KARIŞIK💠
🔹Biri beni ısırdı
🔹Korkunç bir film
🔹Recep ivedik 6
🔹Aykut enişte
🔹Şansımı seveyim
🔹3 idiost
🔹Parazit
🔹Ölüler ordusu
🔹Bird box
🔹Alive
🔹Ben efsaneyim
🔹Karanlık sular
🔹Meg derinlerdeki dehşet
🔹Sahil güvenlik
🔹Teksas katliamı
🔹Nuh büyük tufan
🔹Peekay
🔹Dhoom 3
🔹Gajini
🔹Labirent serisi
🔹Alacakaranlık serisi
🔹Arınma gecesi serisi
🔹Ölümcül deney serisi
🔹Mumya serisi
🔹Karayip korsanlar serisi
İyi seyirler 😂

O kadar çok film izliyoruz ki aklımda bir ton var ama bian sorulunca mal gibi kaldım ama aklıma ilk gelen John Wick serisi geldi en son onu izledik yine 😂😘😘

Sexy_lady 🥲🥲 ezberledik onuda. Ama hiç bir serisi ilki gibi değil. Köpeğinin intikamı diğerlerinden daha güzeldi..

Akrep asddfh😂😂 hepsini izledim aşırı komik korkunç bir film serisi😂 türkülerin hepsi güzel yaa Aykut enişte ve Recep ivedik 6 süper komik😂

Akrep yok kız öyle değil izlesen baya gülersin aslında evet bazı filmlerde bel altı vuruyorlar ama recep ivedik erkeklere daha çok belden aşağı vuruyo 😂 Aykut enişte de hiç küfür etmeden adam komik Bi film çekmiş yani😂

Oksijen predestination, kafasına güvenen izlesin diyomuşum sjdjdjd tabii ki şaka ama kafanız zihniniz açıkken izleyin acayip sürükleyici ve sonu acayip şok edici. Error veriyosunuz izlerken valla

Akrep evet onda haklısın canım ilk bölümü baya güzeldi 🥰bide sahne olarak kel adamla dövüşüyor ya elini kontomentalin merdivenine koyuyor orda bide kel olan ben senin aslında hayranınım diyor ne gülmüştüm orda 😂😂😂