Hanımlar iyi akşamlar. Son zamanlarda biraz kilo aldım, diyet yapıyorum kendimce ama zor zayıflıyorum 10 kilo vermem lazım yakın zamanda düğün var ve ben kendime hiç bişey yakıştırmıyorum. İnternette su diyeti gördüm deneyenler varmı? Hiç bir hastalığım vs yok denemek istiyorum, deneyenlerden fikir alabilir miyim🙈 bu arada sabah ergin kırbaç 15dklık videosunu yapıyorum akşamda bin tane ip atlıyorum

Kbss denemeye değer sanki yaa, önceden çok hızlı kilo verebiliyordum ama doğumdan sonra üstüme yapıştı hepsi

• Kbss bunu yanıtladı.
    • Kbss bunu beğendi.

Ozge49595 deneyen yok sanırım yaa ben yarın başlayacağım sonuçları bildiririm size. Kısa sürede bile baya güzel kilo verenler olmuş internette gördüğüm kadarıyla

Sailormoon ben ip atlamaya geçen hafta başladım 200le başladım bi sonraki gün 400 yaptım bi sonraki gün 600 diyerek arttırdım başlarda zorlanıyordum ama baya alıştım mesela bi yapmada 200 yapıyorum 40 dk içinde 1000 taneyi bitiriyorum, su orucu da 2.5-3 litre su, şekersiz kahve,portakal suyu günde 1 elma gibi liste gördüm internette bende ona göre yapacağım. Katı ve yağlı şeyler yemiyorsun sıvı besleniyorsun ama çoğunluk suyla besleniyorsun hem vücut arınmış oluyormuş memnun kalan çook kişi var bende deneyeceğim bakalım güzel sonuçlar alabilirim inşallah😫

Nazlicyhn Su diyeti nasıl oluyor ki bende deneyeyim ☺️ gece yatmadan önce üç kaşık yoğurt bir çay kaşığı pul biber varsa biraz zencefil zerdeçal koy oda aşırı göbek yakıyor canım ☺️☺️

Teflontavaa aslında benimde pek bilgim yok ama liste var internette bir elma portakal suyu 2.5-3 litre su kahveden başka bişey yenmiyor anladığım kadarıyla daha önce denemiş olup bilgi verecek birini arıyorum ama yok sanırım😂 yaa benimde alt karnım simitlerim çok gözüme batıyor bu yoğurt kürü oralarda da işe yararmı😫

Nazlicyhn bende bi arastırıyım bak merak ettim yapabilirsin ergin kırbacın videolarını yap yeni bitane yüklemiş baya işe yarıyor

Canım belki verdiriyodur ama yağdan mı gidiyor acaba? Yağdan vermezsen geri alabilrsin kiloyu.. ben 90la başladım günde 6öğün beslenerek 16kg verdim 3ayda👍 sende yapabilirsin. Günde 45dk Leslie ile destekledim.

mjgntnrkl yaa diyetinizden biraz bahsedebilir misiniz neler yiyorsunuz gün içinde. Bu arada ben 67 kiloyum 58 olsam yeter fazlasında gözüm yok😫

Nazlicyhn instada sayfam var canım hafta hafta değişiyor yedikleri. Bi süredir ilgilenemiyorum ordan bak istersen mujidiiyette sayfamın adı

Nazlicyhn ama şöyle diyim sabah 1yumurta 1dilim peynri 1dilim tambuğday ekmek 4 5 zeytin domates salatalık bol yeşillik.
                    10 11arası bi meyve 12 1arası sebze yemeği ile yoğurt diğer gruplardan yiceksem salata yiyorum yine 1dilim ekmekle. 3 4arası kefir yada ayran yada activia yoğurt yiyorum akşam 6 8arası öğlen yediğim gibi yemek yiyorum. 9 9buçuk arasıda 2tane kuru kayısı yada kuru erik 2tanede ceviz yiyorum. Günde mutlaka 3litre su tüketyrm. 45dk Leslie yapıyorum. Sınırsız çay kahve bitki çayı ama şekersiz olcak. Salata sadece 1yk zeytinyağ olcak. Bu şekilde

mjgntnrkl menüler baya doyurucu hemde sağlıklı ama ben bu şekilde beslenince kilo veremiyorum sanki ya da yavaş veriyorum diye farketmiyorum hemen bırakıyorum sabırsızım ah ahhh

Su diyeti yaptıktan sonra, bırakınca diyeti dikkat etmessen 2 katı kilo alırsın öyle okumuştum ben ben Gozdenin çayı ile 1 ayda 6 kilo verdim 2.5-3 litre su tuketiyorum günde