ketenprenses evet o tarz yorumlarda vardı, gerçekten bu kilo konusuna o kadar taktım ki kafayı ne deneyeceğimi şaşırdım ben 48-50 kiloydum hep😫 en fazla 55i görmüştüm bekarken, ne oldu şimdi anlamadım doymuyorum sanki midemde kocaman boşluk var sürekli bişey yemek istiyorum🥲
Su diyeti deneyenler
Ozge49595 bende leslie falan yapmıştım daha önce ama bu baya farklı geldi zorlayıcı ama güzel sonuçlar alacağımı umuyorum sen kaç kilosun, hedefin kaç kilo olmak ( ben 67 kiloyum hedef 57-58)
Nazlicyhn ayyy aynı bennndimm günlük 1 ekmek yiyordum 😩 78 kiloyu görünce sonra dur dedim kendime zayıflama çayı buldum sipariş verdim 2. Günde ekmek bile canım istemedi 🤭🙂🙂🙂şimdi elim gitmiyor ekmeğe
ketenprenses yaa çok güvenmiyorum ben bu tarz çaylara ama siz etkisini görmüşsünüz demekki, kaç kilo verdiniz?
Nazlicyhn 6 kilo verdim 78 kiloydum şimdi 70.800
ketenprenses yaa süpermiş bi yan etkisi falan oldumu çayın
Ozge49595 diyet yapıyormusun şuanda başladınmı
- Düzenlendi
Ozge49595 aynen bende gitmek istiyordum ama şu durumda zor gibi bakalım yine gitmezse bu kilolar mecbur gideceğim diyetisyene
Nazlicyhn geçen biri hastanelik olmuştu su diyetinden zaten bu şok diyetler çok zararlı bence bir düşünün iyice yapmadan önce 🙄
sallagitsin yaa gerçekten mi, Pınar deniz de bu sayede zayıflamış demekki bünyeden bünyeye farkediyor, dikkatli olmak lazım🤭
Nazlicyhn evet herkeste farklı etki yapabiliyor Allah korusun dikkatli olun 🙊
Nazlicyhn porsiyon kontrolü dikkat etmelisiniz. Bide dediğim gibi etle yoğurt yersenz eğer kilo vermenize katkı olmaz 👍
Ozge49595 diyetisyene gitmek istersen benmki online aylık 200tl cok uygun👍 her hfta detaylı konuşuyoruz liste yapıyoruz
Bu detoxları şimdiden yaparsanız kilonuz takıldıgı zaman yaptıgnzda etkisi cok olmuyo. O yüzden öncelikle porsiyon olarak diyet yapın sonra kilo detoxları v.s geçmelisiniz. Vücudu uzun süre aynı beslemek etkili olmuyor. Çaylarla v.s verilen kilolar sonra güzel geri alınıyor malesef
mjgntnrkl ya zaten et, sulu yemekler falan çok aramıyoruz biz makarna pilav hamur işi çok çok fazla seviyoruz biz eşimle, eşimde 68 kiloydu oda şuan 85 kilo 😫 o halimizden çok memnun diyete girdiğimden bahsetmedim bile, ama ben bu kilomda mutlu değilim hantallaştım resmen hiç enerjim yok
- Düzenlendi
Kbss sen kaç kilosun canım,ben bugün yaptım sabahtan başladım türk kahvesi içtim kahvaltı yapmadım 1 salatalık yedim öğlen 1 elma yedim akşamda lahana ve yeşilliklerle salata yaptım ( yağ koymadım )yedim onun dışında sadeve su limonlu su kahve yeşil çay ile beslendim çok zorlanmadım hafif halsizlik oldu ama aç hissetmedim farkettim ki ben aslında acıktığım için değil sıkıldığım için yiyomuşım🙃67 kiloyum cumaya kadar bu şekilde besleneceğim cuma günü tartılır sonuçları yazarım😃