EmelAlp seksirella şu istekten birazda bana ver eşim ayda bir geliyor Türkiye’ye bende tık yok ne istek ne bişey ölmüşümde gömenim yok gibi
Sucuklu_yumurtaaa EmelAlp Öyle oldu evet telefonda da durumunun çok fena oldugunu söylüyor 😄 ama ben daha da kötü olsun koynumdan çıkamasın istiyorun
Eco seksirella canim cocuklarin varmi merak ettim eger varsa bu kadar yorgunlugun üzerine bu enerjiyi nasil buluyorsun yani ne yiyon ne icion diyorum😊benim esimde senin gibi ayni cok isdekli ama ben kasik atamiyorum onunla uykusuzlukdan o isi yapmak gözüme büyüyor akil ver bende azicik olsa senin gibi olim😊🤗😍
Yasak_elma Eco Dur kız bende senin şu yorumunun kenarına ilişip bekleyeyim merak ettim seksi bacımızın cevabını 👀Bende uygularım dediklerini👀
seksirella Eco çocuğum var 1.5 yaşında valla bı şekilde enerjim olmasa bile aksatmamaya çalışıyorum en ince noktam 😊
Eylemkaya07 Bacım bana da taktik verir misin? Biraz çekiniyorum eşimden. 25 gündür ailemin yanına geldim .1 hafta 10 güne dönmeyi düşünüyorum güzel tüyolar verir misin? 7 aylık bebeğim var . 2.5 senelik evliyim utangaçlıgi asamadim
2bebeliaanne Eylemkaya07 ben bı tavsiye vereyim sana çok uzun bı süre bu kadar eşini yanlız bırakma derim
seksirella Eylemkaya07 ilk başta bı mesaj at eşine seni özledim diye seksi biseyler yaz çok azdım seni özledim diye ardından goguslerini sutyenle bı fotoğraf at yaniyorum de 😊
Eylemkaya07 2bebeliaanne kız 2 senedir ailemin yanına gelmemiştim şehir dışındalar özlediğim için geldim
Polyannacilik 2bebeliaanne neden herkesin eşlerini genelleme yaparak konuşuyorsunuz ki çok yanlış düşünce yapınız var sanırım kocanizdan kaynaklı bi durum kişi kendinden bilirmiş işi ben iki ay ailemin yanında kalicam adam başka kadınlara gidecekse zaten gitsin istediği yere umrumda olmaz böyle yapan erkek ben varken de yapar zaten herkesin kocası pis düşünceli değildir katılmıyorum size
Marbled 2bebeliaanne Yapmak isteyen erkeğin başını beklesen yine de yapar. İçinde olduktan sonra yanında olmak bir şey değiştirmez.
Eylemkaya07 2bebeliaanne yok ya bwnim eşim yapmaz 5 senedir birlikteyiz . Yapmak isteseydi yapardı şimdiye kadar
Trendyol seksirella postundaki tek cumle gercekten midemi bulandirdi.sen8n yatip kalktgni bilmek zorundamyz..tamam gerisi iyi ancak atesli bir cinsellikten ciktim geldim sigarami yaktim ne yaa..
deleted77 Elzi bu duruma çok üzüldüğünüzü belirtmiştiniz ona istinaden böyle bir yorumda bulundum neyse.
Elzi deleted77 evet üzüldüğümü dedim ama bunun için aramız bozuk değil onu kast etmek istedim sizin öyle anladığınızı sanmıştım