Sucuklu_yumurtaaa EmelAlp Öyle oldu evet telefonda da durumunun çok fena oldugunu söylüyor 😄 ama ben daha da kötü olsun koynumdan çıkamasın istiyorun
Trendyol seksirella postundaki tek cumle gercekten midemi bulandirdi.sen8n yatip kalktgni bilmek zorundamyz..tamam gerisi iyi ancak atesli bir cinsellikten ciktim geldim sigarami yaktim ne yaa..
Yasak_elma Eco Dur kız bende senin şu yorumunun kenarına ilişip bekleyeyim merak ettim seksi bacımızın cevabını 👀Bende uygularım dediklerini👀
deleted77 Elzi bu duruma çok üzüldüğünüzü belirtmiştiniz ona istinaden böyle bir yorumda bulundum neyse.
Elzi deleted77 evet üzüldüğümü dedim ama bunun için aramız bozuk değil onu kast etmek istedim sizin öyle anladığınızı sanmıştım
Marbled 2bebeliaanne Yapmak isteyen erkeğin başını beklesen yine de yapar. İçinde olduktan sonra yanında olmak bir şey değiştirmez.
seksirella Aylizbeliz48 vücut çorabı babydollee harnesler özellikle seksi tanga ve sütyen çeşitleri bunun yanı sıra makyaj parfüm güzel kokular da çok etkiliyor 😋
seksirella Eco çocuğum var 1.5 yaşında valla bı şekilde enerjim olmasa bile aksatmamaya çalışıyorum en ince noktam 😊