2bebeliaanne siz genelleme yaparak zaten kendi eşinizi de içine alıyorsunuz eşimle çok uzun ayrılıklarımız da oldu ve inanır mısın eski kız arkadaşıyla aynı ekipte eğer senin gibi düşünseydim kendi kendimi yerdim ama eşimin yapmayacağını biliyorum yaparsa da kendi bileceği iş yolunu veririm ne bok yerse yer diğerleri yapıyor diye bütün hepsi yapmak zorunda değil hiç aldatan kadın görmediniz mi o zaman kadınlarda aldatır kocalarınız ipinizi salmasın

dramaqueencnm yapmaz dediklerin yapiyo asıl kadınlara göre erkekler daha meyilli bunu hepimiz biliyoruz neyi savunuyonuz tabiki yanindayken de yapıyorlar onlar ayrı kategoride bide çok yanlız bıraktınmi yapmicaklari varsa da yapanlar var o yüzden diyorum bu duruma getirmemek lazım

Sucuklu_yumurtaaa o da onun düsüncesi bitanem .post sahibinin kullandığı kelimeler bu kadar acıklık üslup herkese uymayabilir. arkadaş bu postu böyle acıyosa zaten her türlü yoruma acıktır. sen tamamsın baskasına hos gelmeyebilir. siz neden tartışasınız ikinizde birbirinize bisey dememişsiniz konu post sahibi herkes düşüncesini yazar 🌸

dramaqueencnm sen kadınlar da yapiyo dedin ona istinaden dedim her erkek yapiyo demedim yapmayanda var ama çok az su devirde

Hanımlar affınıza sıgınırak bişey sormak istiyorum

Utanıyorum da 🤦‍♀️

Esiniz sizin alt tarafınızı yalamak istese ya da yalatıyo musunuz?

Bu durum normal mi yoksa sadece bana mı tuhaf geliyor ben yaptırmak istemiyorum ama esim ayda yılda Bi teklif ediyor istiyorum diye ben rahatsız oluyorum normal mi bu yani

2bebeliaanne cevap vermeyecektim ama dayanamıyorum 😂 yarası olan çok değil sen her erkeği genelleyerek konuşuyorsun ve evet eşimle 1 yıl ayrı kaldık ve ne o ne ben başkasıyla yatıp kalkmadık yapmayacağı varmış yapmamış demek ki dimi sen bikaç erkeğe bakıp genelleme yaparsan aynısı kadınlar içinde yapılır

2bebelianakurt benim eşimde çok sever ben de çok severim o an utanmayı değil de zevk almayı düşünün o yaparken saçını okşayın kafasını bastırın emin ol çok zevk alıcaksın kendini kasmadığın sürece