dramaqueencnm sen kadınlar da yapiyo dedin ona istinaden dedim her erkek yapiyo demedim yapmayanda var ama çok az su devirde

Hanımlar affınıza sıgınırak bişey sormak istiyorum

Utanıyorum da 🤦‍♀️

Esiniz sizin alt tarafınızı yalamak istese ya da yalatıyo musunuz?

Bu durum normal mi yoksa sadece bana mı tuhaf geliyor ben yaptırmak istemiyorum ama esim ayda yılda Bi teklif ediyor istiyorum diye ben rahatsız oluyorum normal mi bu yani

2bebeliaanne cevap vermeyecektim ama dayanamıyorum 😂 yarası olan çok değil sen her erkeği genelleyerek konuşuyorsun ve evet eşimle 1 yıl ayrı kaldık ve ne o ne ben başkasıyla yatıp kalkmadık yapmayacağı varmış yapmamış demek ki dimi sen bikaç erkeğe bakıp genelleme yaparsan aynısı kadınlar içinde yapılır

2bebelianakurt benim eşimde çok sever ben de çok severim o an utanmayı değil de zevk almayı düşünün o yaparken saçını okşayın kafasını bastırın emin ol çok zevk alıcaksın kendini kasmadığın sürece

2bebelianakurt bizim için normal bı olay tabikide yalatiyorum ben onunkini yaliyorsam isteğimle oda yaliyabilir ama siz utandiginiz için istemiyorsunuz merak etmeyin her kadının vajinası bibloluk değil ama çok takmamak lazım erkek için vajina mi vajina görüntüsüne pek takılmaz siz yok kötü yok ben beğenmiyorum diye düşünüp dile getirirseniz eşeğin aklına karpuz kapugu sokarsiniz sizin beğenmediğiniz boseyi oda beğenmemeye başlar zaten kendi bile beğenmiyor diye düşünür ozguveninixi toplayın acilen 👍