Bugun anneanem beni aradi kuzenimin benim hakkimda ne soyledigini söyledi kizimin dayimdan oldugunu bunu esimin bildigihi zorla esime ustune almasini soyledigimi falan demiş tabi ben bunu duyunca cok sinirlendim mesaj attim aradım sovdum hep bana ben oyle bisey demedim diyor sonra iste dayımla ilgilide evet soyledim ama ilk karisi soyledi supheleniyorum demis ama karisiyla konustugumuzdada salak sacma konusmasin ben ona neler ettim ben oyle birsey dusunurmuyum diyor. Neyse benim sevgilim olduğunu adamlarla konustugumu soyledigini soyledm ben oyle bisey demedim diyor dayin hakkindada sen söyledin diyor ustume atiyor ses kayitlari var diyor yaa ben söyledim ses kayitlari var madem diyorum atsana atamıyor esimle konustu esime neler neler söyledi karina sahip cik senleyken baskasinin evine gidiyor biz topladik onu bilmem neler bana diyorki esin senin ne bk olduğunu biliyordu kaapiya atiyordu baya bi kavga ettik ben baya soylendim ona dediysem dedim derim ne inkar edicem kızım benim hakkimda uydurma dedim benim kızımın adını sakin karalama dedim. Neyse sonra annesi annemi aramış biz sizinle can cigerdik noluyor demis onlar cahil onlarin kavgasiyla neden aramizi bozuyoruz demis ben senin kızını cok seviyorum ve aklim cikiyor yatip kalkip hep dua ediyorum demis benim kizim aradi anlatti ben ona agzima geleni söyledim kızımda dediki ben bilerek soyledim kocasina ona gıcıklık olsun diye yalandan oyle konuştum çünkü bana sovduler ondan oyle konustum demis. Bunlar kuzen istiyorlarsa birbirlerini engellesinler bu konu kapansin demis. Kuzenimde Anneannem icij sakin ona inanma o yalan söylüyor buradaki kimse seni sevmiyor hep senin hakkında kötü konusuyorlar bilmem ne diyor. Gelmis eski sevgilimi anlatiyor esime. Hayir benim anlamadigim ne yapmaya çalışıyor bu kiz kim yalan kim doğru soyluyor cozemedim valla.

seksirella Onuda dedim yuvami bozup eline ne gecicek senin sorunun benimle dedim ozaman kocamda gözün var dedim yaa sacmalama güldürme beni kocanda ne gözüm olcak benim dedi

Blondie Ben hiçbir şey anlayamadım öncesinde bir paylaşımımı kaçırdım acaba Bayadır girmiyorum buralara

Blondie ya cidden bu kızı gidip yolucam🤬 göz kapaklarina kanca takıp sallandirasim var😡 antilobun kuyrugunun ucundaki tüyün içindeki pire gibi😡 vallahi Allah sana sabır versin katil olmazsan iyidir.

Buulut inan bende öyle kendimi artık zor tuttum kendi başka şehirde bilet alıp gitmeyi bile düşündüm aradığımda da pişkin pişkin gülüyor

Blondie Elinde mesaj ve ses kayıtları varsa git şikayet et. Uğraş gerekirse tazminat davası bile açabilirsin. Sonuçta senin özel hayatın için bunları bırak kuzeninin ananın babanın söylemeye hakkı yok. Git uğraş. Sana desem ki git saçını başını yol sen haksız olacaksın bu sefer gidecek darp raporu alacak haklı çıkmaya çalışacak. Tanıdığın bir avukat falan varsa bahset olayı şuan özel hayat gizliliği dikkate alınıyor. Özür dilerim ama g*tündeki dona kadar alırsın.

__MeLek__ doğru diyorsun bizde dedikki bidaha bulasirsa bi laf söylerse sikayet edelim. Bide ilk mesaji ben attim ama cok sinirlendim kızımı katmasina ayrı sinirlendim onu kullanabilirmiki

__MeLek__ yok canım ne soylicem sadece küfür etttim ama kim olsa eder doğru degilmi? Yani hakaret ettim kullanacagi hicbir sey soylemedim ilk hakaretli mesaji yollayan bendim ondan sordum

Blondie Bişey olmaz git konuş tanıdığın avukat varsa da bilgi al hakkını savun

__MeLek__ tamam canm mutlaka edicem ama saklicam yazdiklarini biraz bekleyelim dedik birdaha yazar ederse elimizde daha çok kanıt olur dedik hemde

Blondie Eşin ne diyor bu iğrenc kizin tavirlarina. Şaka değil benim eşim olsa gider agzins s.çar onun. Ne demek karima bunlari diyor beyinsiz

Esmerkiz39 zaten elimden telefonu aldı baya saydirdi benim karimin b.kunu ye dedi cocuguma laf edersen seni çok kötü yaparim dedi sonrasi annesi annemi aradi ben yalandan soyledim onlar bana kufur etti diye dedim diyor yalanladı herseyi esimde konusunu actirmiyor artik bidaha olursa zaten tutamam onu cok sinirlendi ama bana karsi hic yansitmadi konusulmasini dahi istemiyor

__MeLek__ günlerdir kafayi yiyorum normal laflar degil kimse kabullenemez zaten daha ne o yaziyor ne ben silmisim heryerden bidaha bulasirsa yapacaklarimi biliyorum