ketenprenses benden ailemden uzak ol bidaha bana yazma uzak dur dedim engelledim heryerden
Yüzleştim
Blondie Ben hiçbir şey anlayamadım öncesinde bir paylaşımımı kaçırdım acaba Bayadır girmiyorum buralara
Mutsuzamaumutlu öbür postumu okursan anlarsin canim
Blondie Elinde mesaj ve ses kayıtları varsa git şikayet et. Uğraş gerekirse tazminat davası bile açabilirsin. Sonuçta senin özel hayatın için bunları bırak kuzeninin ananın babanın söylemeye hakkı yok. Git uğraş. Sana desem ki git saçını başını yol sen haksız olacaksın bu sefer gidecek darp raporu alacak haklı çıkmaya çalışacak. Tanıdığın bir avukat falan varsa bahset olayı şuan özel hayat gizliliği dikkate alınıyor. Özür dilerim ama g*tündeki dona kadar alırsın.
Blondie Eşin ne diyor bu iğrenc kizin tavirlarina. Şaka değil benim eşim olsa gider agzins s.çar onun. Ne demek karima bunlari diyor beyinsiz
Esmerkiz39 zaten elimden telefonu aldı baya saydirdi benim karimin b.kunu ye dedi cocuguma laf edersen seni çok kötü yaparim dedi sonrasi annesi annemi aradi ben yalandan soyledim onlar bana kufur etti diye dedim diyor yalanladı herseyi esimde konusunu actirmiyor artik bidaha olursa zaten tutamam onu cok sinirlendi ama bana karsi hic yansitmadi konusulmasini dahi istemiyor