Akrep bende düsmem öyle seylere ya 😂ceyiz konusu da kullanılmicak seyler ve fazlası olmasın bence onun yerine kullanıcakları seyler alınsın yapılsın.insanlar gostermek için yapıyolar ya öyle olmamalı.annem de dedigin gibi seyler alıyor yapıyor allahtan. ama yinede bir sürü sey yapıyor kendi elleriyle .güzel modern seyler yapıyor sevicegim sekilde. gerçekten insanlar kullanıyolar yaptırıyolar anneme beğeniyorum bende.orgü orgü degil makinesi de var dag gibi oldu. erkek tarafı da yapıyor teyzelerim fln da ama yani o kadarı gerekli degil zorunluluk gibi davranılmasın. .sanki havlusuz kalıcam dkdkd .nişanlımın babaannesi o kadar seker ki tontik elleriyle uğraşıyor goruntulu arıyor gosterdigini sanıyor, konusurken kulagını göruyoruz sadece haberi yok. şimdi gelde kır onu gelde kullan yaptıklarını 😂ben deger veriyorum diye saklarım ama kullanmamı ister.insanların emek vermesi düsünmesi cok güzel sana da oyle yapmışlar ama kullan demesinler ya ve sanki olmasa cıplak kalıcaz gibi tepki vermesinler . 😂