• +18
  • Kocamın seksi kuzenleri 83 kilo olan ben

Marbled hala merak edip nasıl yapıcam’ın derinde O yüzden buralarda biri ona nasıl yapıldığını anlatsa da gitse keşke 😂

2bebeliaanne neler oluyormuş öyle kadınlara?!!!? Kediler köpeklerde mi öyle yapıyor tecavüze uğruyor öldürülüyor bu nasıl zihniyet hiçbirşey yapmayıp sadece evinde oturan koca sözünden çıkmayan kadınlara birşey olmuyor mu? Günde sayısız haber görüyoruz kapalısı açığı gece dışarda olanı gündüz dışarda olanı farketmeksizin öldürülüyor insanlar ne yüzünden senin gibi düşünen pis zihniyetler yüzünden! Yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi herkesin yetiştirilme tarzı farklı olabilir kimisine yanlış gelen sana doğru gelir sana doğru gelen bize yanlış gelir ama bunun anlatımı dile getirilişi bu şekilde değildir umarım çocuklarını da bu düşünce yapısıyla yetiştirmezsin

alonedark büyük konusmuyorum ben o şekilde yetiştirmem diyorum yaparsa da evlatlıktan reddederim rabbim yasatmasin kimseye hayirsizt evlat vermesin

2bebeliaanne doğru yada yanlışa biz karar veremeyiz kime göre doğru mesela kime göre yanlış ???? Herkes kendinden mesuldur sen gitmessin olur biter gidene neden kan kusuyorsun , kan kusunca o insan gitmekten vazmigececek a.k kafa yapina ben senin….. sanane yani bizene isteyen istediğini yapmakta özgür bunu dile getirince çok dindar olmuyorsun yada çok örnek alınacak kişide olmuyorsun , bil istedim … Anlayana

2bebeliaanne yok yok benim evladım sizin gibi yobazlari eğitecek düzeyde olacaklar merak etmeyin .. sizin gibileri tek tek eğitecez inşallah gerçi bi köpeği bile eğitmek sizin gibileri egitmekten kolay olacak ama neyse deneriz en azından insanlık için

2bebeliaanne Senin neren doğru?? Burda bu kadar insan aynı şeyi konuşup sen farklı konuşuyorsun pardon konuşmaya çalışıyorsun? Dönde bir bak kendine ben nerde yanlış yaptım, nerde yanlış konuştum diye!

__MeLek__ sizi tınlayip bide nerde yanlış yaptım diye mi düşüncem komik olma ben sizin safsatalarinizla deil elimden geldiğince rabbimin emirlerine göre yasarim

Kuzulkurt susmadıgina göre o edepsiz sen oluyorsun🤭😄 sus ki susayım yorum yapma dedikçe yapiyosun Algida sorunun var yazık

2bebeliaanne rabbiniz kadınların gece dışarı çıkmasını yasaklamış mı? İnandığınız kitabı kendi ana dilinizde “anlayarak” okumuş olsaydınız keşke. Neye ve neden inandığınız hakkında bilginiz olmadığı çok açık. Saçma sapan konuşuyorsunuz kaç saattir: gece gezen kadın şöyledir, açık kadın kendini sergiliyordur bilmem ne diyerek. Madem bunları yapmak yanlış neden sadece kadınlar üzerinden konuşuyorsunuz? Kadına günah da erkeğe farz mı?