• +18
  • Kocamın seksi kuzenleri 83 kilo olan ben

2bebeliaanne Senin neren doğru?? Burda bu kadar insan aynı şeyi konuşup sen farklı konuşuyorsun pardon konuşmaya çalışıyorsun? Dönde bir bak kendine ben nerde yanlış yaptım, nerde yanlış konuştum diye!

__MeLek__ sizi tınlayip bide nerde yanlış yaptım diye mi düşüncem komik olma ben sizin safsatalarinizla deil elimden geldiğince rabbimin emirlerine göre yasarim

Kuzulkurt susmadıgina göre o edepsiz sen oluyorsun🤭😄 sus ki susayım yorum yapma dedikçe yapiyosun Algida sorunun var yazık

2bebeliaanne rabbiniz kadınların gece dışarı çıkmasını yasaklamış mı? İnandığınız kitabı kendi ana dilinizde “anlayarak” okumuş olsaydınız keşke. Neye ve neden inandığınız hakkında bilginiz olmadığı çok açık. Saçma sapan konuşuyorsunuz kaç saattir: gece gezen kadın şöyledir, açık kadın kendini sergiliyordur bilmem ne diyerek. Madem bunları yapmak yanlış neden sadece kadınlar üzerinden konuşuyorsunuz? Kadına günah da erkeğe farz mı?

Kuzulkurt sen benim sesimi kesemezsin tamammi sende benim midemi bulandiriyosun bu yüzden yorum yapmani istemiyorum zaten ama yapıştın yakama😄 ama bu son daha fazla muhattap olamicam değmezsin kaybettiğim zamana bays

Kuzulkurt çocuğunu kendisi gibi yetiştirmeye çalışırken baskı yaparak saçma sapan dayatmalarla büyütecek muhtemelen. Üniversitede çok gördüm, asıl bu şekilde büyüyen insanlar aile evinden çıkınca ailesinin yapma dediği ne varsa yapıyor. Umarım her şeye karışarak hayatını mahvetmez o çocukların, yazık gerçekten.

Kuzulkurt Çocuğu istediği gibi olmazsa reddedeceğinden bahseden bir insana neyi anlatabilirsin ki… Kendi çocuğunun düşüncelerine bile değer vermeyecek bir insan, buradakilerin düşüncelerine hiç değer vermez. Parmaklarına yazık. Hayata at gözlüğü ile bakan, sadece benim dediğim doğrudur diye düşünen insanlara bir şey anlatmak ne mümkün…

roseriary tam olarak öyle olacak. Benimde bir arkadaşım vardı çok kısıtlandı üniversiteye gidip ailesinden uzakta olunca kısıtlandığı her şeyi yaptı ve yapıyor 🥲

2bebeliaanne o kadar boş konuşuyorsun ki bekarkende bara meyhaneye gece kulübüne gittin hala daha gidiyorum ve sonum ne oldu söyleyeyim yüksek lisans yapmış bir veteriner oldum 4 tane de çocuğum var istediğim gibi de giyinirim eşim de kıt düşünceli bir insan değil ve hayatımı yaşarım siz hayatınızı yaşayamadığınız için başkalarının hayatına burnunuzu sokup kadının ne işi var o mekanlarda diyorsunuz kusura bakmayın ama çocuklarım olur ya sizin gibi düşünen bir arkadaşı olur eminim bizim gibi cevabını verir ve arkadaşını senin gibi rezil eder